5. dag på bryllupsrejse (14. juli)

Vi stod tidligt op, allerede omkring kl. 8 lokal tid. Derefter tog vi for sidste gang op i svømmehallen og pjattede lidt rundt. Derefter gik vi tilbage til værelset og tog tøj på, så vi kunne komme op og spise morgenmad.

Efter morgenmaden gik vi tilbage til værelset og fik pakket vores ting og forladt værelset. Vi fik en sidste cola med udsigt over vandet og til poseidiontemplet. Så kørte vi af sted til lufthavnen. På vejen var det ikke muligt at købe vand. Lavrio var umulig med en masse biler og ingen parkeringspladser. På vejen til lufthavne fik Lene det dårligt. Vi ankom til lufthavn. Ringede for tidligt til bilfirma for at de kunne komme og hente bilen. Vi var mere end halvanden time for tidlig på den. Lene ind i afgangshallen i lufthavnen. Gik på toilet og fandt noget at drikke.

Bil afhentet og vi fandt en taxa ind til Athen. Han stoppede på vejen for at hjælpe en kollega med et mastercard. Det var lidt specielt og ikke helt trygt, men det var en god tur. Han kørte godt og havde heldigvis styr på. Hvor han skulle hen.

Vi ankom til hotellet omkring kl. 3. Vi fik et kort og en god introduktion til området.

Vi blev lidt tid på værelset inden vi gik ud i byen. Fandt en lille cafe og fik cola og øl. Ikke særlig rent sted og vi kunne ikke drømme om at spise der. Derefter gik vi en stille og rolig tur, hvorefter vi stoppede på en cafe for at spise. Dann fik græsk salat og Lene fik salat med frugt og iceberg.

Efter en lille gåtur fandt vi et turisttog og Lene fik overtalt Dann til at tage med. Turen gik rundt i den indre by og det var en fin tur.

Til sidst tog vi hen til Hadrians bibliotek, men desværre lukkede de 10 min efter, så det kunne ikke betale sig at gå ind.

Efter det tog vi tilbage til hotellet og lagde os til at sove og sov til næste morgen.