3. dag på bryllupsrejsen (12. juli)

Vækkeuret ringede kl. 8.30 og efter lidt tid stod vi op og gik i bad. Derefter gik vi op og spiste morgenmadsbuffet. Der var alt muligt at vælge imellem og vi fik begge nok. Derefter tog vi op til den indendørs swimmingpool og lejede lidt. Kl. 10.40 gik vi ind til spa’en og tog et bad inden det var tid til massage. Vi blev placeret på to brikse med hver vores massøse. Det tog 50 min og vi var så afslappede bagefter. Kroppen fra hæl til hals blev gennemarbejdet. Efter at have siddet udenfor lidt tid, tog vi endnu en svømmetur i swimmingpoolen.

Vi tog tilbage på værelset og derefter ned for at spise frokost. Lene fik en club sandwich og Dann fik friturestegt kretonisk ost. Derefter gik turen ned til stranden, hvor vi lå og slappede af lidt inden en tur i vandet og mere afslapning.

Da vi havde fået nok saltvand gik vi tilbage til vores indendørs pool og var der lidt tid inden turen gik tilbage til værelset. Der fik vi begge en lur og Lene fik et karbad mens Dann hørte et foredrag på telefonen. Så var det tid til at spise og vi gik op på tag tarassen. De havde dog ikke et bord ledigt, så vi gik nedenunder og drak en cola.

Da der var blevet plads gik vi op og spise. Lene fik laks med ruccolasalat til forret, mens Dann fik tomatsuppe. Til hovedret fik Dann spagetti carbonara og Lene fik en kalvesteak med bearnaisesovs.

Turen gik tilbage på værelset, hvor vi lagde os til at sove.