6. dag på tur til Rom (29. november 2006)

Telefonen ringede kl. 8.30, men vi stod ikke op lige med det samme. Vi fik begge halvkolde bade, men heldigvis var det, den eneste gang det skete. Vi gik begge ned for at spise morgen, selvom kun jeg spiste noget. Vi pakkede det sidste og gav nøglen for sidste gang. Turen gik med bagage op til Termini. Vi kigge lidt inden jeg kom i tanke om, at vi skulle flyve 13.05 og bussen skulle køre 2 ½ time før. Så var det bare af sted. Vi fandt stedet, hvor vi skulle med bussen og mødte andre danskere, men ingen bus. Vi stod i noget tid og ventede i kulden, inden bussen ankom noget forsinket. Den blev dog hurtigt pakket og vi var på vej.

I lufthavnen gik vi direkte hen og stod i kø for at tjekke ind. Sikkerhedstjekket foregik uden problemer. Det var en lille lufthavn, men vi fik købt noget pasta til Danns mor og noget mascara til min mor. Flyveturen foregik som planlagt og nu sidder vi i toget på vej hjem fra København.

Det har været en kanon god tur og vi har hygget os rigtig meget og kan nu glæde os over, at vi er forlovede og skal giftes.