1. dag på bryllupsrejsen (10. juli)

Vi stod op kl. 3 for at pakke det sidste og gå i bad m.m. Vi blev hentet af en taxa kl. 3.40 og blev kørt ind på banegården, hvor vi skulle med et tog 4.15.

Lidt mere end tre timer senere ankom vi til Københavns lufthavn. Vi havde forsøgt at sove det meste af vejen, men vi var meget trætte.

Vi fandt hurtigt tjeck-in gaten og blev efter noget ventetid tjekket ind. Dernæst gik turen gennem et sikkerhedstjek. Det involverede, at Dann tog bæltet af og pakkede computeren ud. Det gik ret hurtigt og smertefrit.

Vi skulle først flyve kl. 9.45, så vi havde lidt tid tilovers. Det brugte Lene på at drikke en kop kaffe og spise en crosant, mens Dann talte i telefon. Først med hans mor og dernæst med vores varmemester for at få skiftet navneskiltet på døren til lejligheden.

Kl. 10.03 lettede vi og turen tog ca. 1 time og 20 min. Turen gik først til Zürich. I Zürich var der lidt ventetid på flyet til Athen. Vi kom af sted ca. 13.20. Vi landede 16.30 lokal tid (15.30 dansk tid) og fandt vores bagage og var ude ca. 17.00. Der ringede Dann til det telefonnummer som vi havde fået oplyst i forbindelse med billejen. Vi stod og ventede lidt indtil en gul/grøn fiat Panda dukkede op. Det var sørme vores bil. Damen der kørte den var vældig flink og vi fik endda instruktioner om, hvordan vil skulle komme til hotellet.

Dernæst gik det af sted på de græske veje i en bil, vi ikke kendte og færdselsregler vi bestemt heller ikke kendte. På vejen fik vi da også lige tanket hos Shell. Jo længere vi kom, jo mindre blev vejen og stadig mere hullet og bugtende. Det var en lidt sindssyg tur. Grækerne har så mange vejskilte at de ikke engang selv kan finde ud af det. Vi kørte da også forkert et enkelt sted men kunne heldigvis se hotellet derfra. Vi ankom omkring kl. 18. Vi fik tjekket ind og fik en fin velkomstdrink inden vi fik adgang til vores værelse.

Da vi havde tjekket det hele, tog vi en lille lur og omkring kl. 20.30 tog vi badetøj på og tog ned til stranden og badede. Bagefter tog vi også en svømmetur i den dejligt opvarmede pool. Tilbage på værelset skiftede vi tøj og gik ned i hovedbygningen for at spise. Vi var der ca. 21.30 og kunne lige nå at spise inden buffeten lukkede kl. 22. Vi sad ved et dejligt bor med udsigt over bugten som man lige kunne ane trods det, at det allerede var mørkt. Resterne af vores vinflaske tog vi med ned til et dejligt område udenfor med både springvand og krukker med ild. Til afslutning på en lang og god dag, gik vi en tur i området og så bl.a. den indendørs swimmingpool og meget mere.

Klokken er nu lidt over midnat og vi er så småt på vej i seng og glæder os til dagen i morgen på dette fantastiske sted.

One thought on “1. dag på bryllupsrejsen (10. juli)

Der er lukket for kommentarer.