Efter at have eksperimenteret med rösti med kartofler blev det tid til at prøve med nogle andre rodfrugter. Det blev til en del eksperimenter. Til sidst fandt vi frem til at vores favorit er en kombination af kartoffel og lidt andre rodfrugter. Det smager godt og anderledes end normalt. Rødbeden kan godt farve en del, så hvis den røde farve er træls skal rødbeden udelades.
/Dann
Ingredienser
- 1 lille løg
- 1 kg kartofler
- 1 rødbede
- 2 pastinakker
- 2 gulerødder
- 40 gram smør
- ½ tsk salt
- ½ tsk peber
Fremgangsmåde
- Skræl grøntsagerne
- Riv grøntsagerne
- Bland grøntsagerne sammen i en skål
- Hæld vandet fra
- Bland salt og peber i skålen også
- Lad det hvile i 5 minutter og hæld igen vandet fra
- Smelt smøret på en pande
- Kom kartoflerne på panden og fordel jævnt
- Steg i 15 minutter på 4/9 varme
- Kom i ovnen i 1 time og 15 minutter ved 200 grader. De sidste 15 minutter på varmluft for at få en sprød skorpe
- Röstien er nu klar
- Velbekomme!