33 år

Signes maleri i anledning af Danns 33 års fødselsdagDet startede omkring klokken 0600, da Signe vågnede. Hurtigt kom hun ind til os og sagde straks tillykke med fødselsdagen. Derefter hentede Lene og hende gaverne, som jeg behørigt pakkede ud i sengen (Signe havde blandt andet malet det billede, der er her til højre). Herefter blev der sunget fødseldagsang for mig af en meget stolt Signe (og Lene), der samtidig kunne proklamere, at jeg “kan endnu bedre lide dig, når du har fødselsdag, far”. Sødt. Det hun mente var selvfølgelig, at hun syntes det var fedt, at jeg havde fødselsdag og at jeg skulle mærke, at det var min dag. Det var en sjov måde, hun fik formuleret det på.

Da vi havde hygget lidt i sengen gik turen nedenunder for at gå igang med at bage brød. Der blev lavet dej, bagt brød der havde hævet siden dagen før og meget andet. Vi skulle nemlig have familien på besøg til en kombineret fødseldags- og påskefrokost klokken 11:00. Det meste af formiddagen gik med at forberede fødselsdagen og så ellers et hurtigt bad og et tøjskifte. I den forbindelse fik vi også prøvet vores nye spisebord med en ekstra plade i, så der var god plads til alle.

Gæsterne kom omkring klokken 11:00 og vi havde en super hyggelig dag sammen. Vi spiste god mad og jeg fik nogle gode gaver. Alt i alt en rigtig hyggelig eftermiddag. Omring 18:00 var de sidste gæster gået og vi var igen os selv. Her satte vi os ind i sofaen for at se tegnefilm sammen med Signe. Da det var sovetid var Signe super nem at ligge i seng (som altid) og hun gav mig lige en ekstra fødselsdagskrammer. En af de sidste ting hun sagde inden hun lagde sig til at sove var, at hun var ked af at jeg ikke havde fødselsdag i morgen, det havde nemlig været sådan en god dag.

Da Signe var faldet i søvn spiste vi softice (som jeg rigtig godt kan lide) og herefter gik Lene i seng, mens jeg sad og så lidt fjernsyn og skrev dette indlæg. I morgen skal vi have tage opvasken.

Ikke nok med at vi havde en super hyggelig dag herhjemme, så har jeg også fået en masse lykønskninger på SMS og på Facebook (lidt smart er der ved facebook). Super hyggeligt, at der ligger noget nyt hver gang, telefonen blev checket.

…. og sådan blev jeg 33 år. Det føles ikke meget anderledes end at være 32, men jeg kan godt begynde at mærke, at jeg ikke længere er den yngste til alting, jeg laver. Det må jeg til at lære.

/Dann