Signes CD-afspiller er smidt ud

Signes CD-afspiller er gået i stykkerI 1 års julegave fik Signe en CD-afspiller. Den har været flittigt brugt lige siden. Den har haft sin faste plads i stuen, hvor Signe altid har haft en CD i den. Den er så blevet startet, når hun havde lyst til musik. Musikken er blevet skiftet løbende og hver gang har Signe været begejstret. Der er tit trykket på knappen med pilen (play) for at høre musik. Der er blevet sunget med. Der er blevet danset og der er blevet hygget med hendes veninder.

I løbet af det sidste år er det blevet lidt mindre,efterhånden som hun har fundet ud af, hvordan hun finder noget tilsvarende på en iPad. Alligevel er CD-afspilleren nu blevet godt brugt til at hygge sig med musik.

Signes skuffelse var derfor stor, da den gik i stykker for et par uger siden. Hun trykkede og trykkede på knapperne, men intet skete. Desværre viste det sig, at den ikke kunne repareres. Den skulle smides ud. Det var Signe rigtig ked af, så der er vist ingen tvivl om, at hun nu ønsker sig en ny.

/Dann