Nu med job

Jeg har nu fået job. Et rigtigt job med løn og gode arbejdsopgaver. Det varer min. 9 mdr. (det vender jeg tilbage til). Jeg var i går til samtale i Esbjerg Kommune. I deres Teknik og Miljø Sekretariat. De havde et barselsvikariat for deres jurist ledigt.  Samtalen gik rigtig godt og jeg gik derfra med en positiv fornemmelse. Med til samtalen var den jurist, der skal på barsel, chefen for Sekretariatet og endnu en fra Sekretariatet, som juristen arbejder meget sammen med.

Jeg gik efter samtalen tilbage til stationen og var på vej til toget, da min telefon ringede. Det var chefen, Jørgen, der ringede og tilbød mig jobbet. Jeg blev rigtig glad. De var alle tre enige om, at de gerne ville ansætte mig. Jeg sagde ikke ja på stedet, da jeg gerne lige ville snakke med Dann inden. Aftalen blev derfor, at jeg skulle ringe tidlig tirsdag morgen og sige ja eller nej.

Jobbet er som nævnt et barselsvikariat i Teknik og Miljø og jeg vil få arbejdsopgaver inden for miljøret, byggeret, planlov, naturbeskyttelse, køb og salg af ejendomme og grunde og meget mere. Jeg glæder mig sindssygt meget til at starte. Samtidig er jeg lidt vemodig over at skulle sige farvel til Skanderborg Kommune. Det har været et godt sted at arbejde.

Jeg skal starte 15. januar. Det er 37 timer om ugen med flekstid og vi regner med at købe en bil og så kører jeg frem og tilbage hver dag. Det er endnu uvist, hvor længe jeg skal være ansat, da juristen ikke er helt klar over, hvor længe hun vil have barsel. Men det bliver min. 9 mdr. Den første måned overlapper vi og så går hun på barsel 2 mdr. før forventet fødsel og har indtil videre 6 mdr. barsel efter fødslen.

De 9 mdr. gør, at jeg genoptjener min dagpengeret, da jeg har 3 mdr. ansættelse fra Syddjurs Kommune. Jeg håber, at jeg kan finde et andet job, når vikariatet udløber, så jeg ikke skal på dagpenge igen.

Men jeg er glad og lettet og glæder mig så meget til at starte i Esbjerg. Jeg er spændt på, hvordan det bliver at køre frem og tilbage hver dag, men det skal nok gå alt sammen. Fik jeg sagt jubii? Jubii…

/Lene

2 thoughts on “Nu med job

Der er lukket for kommentarer.