Nyt løntilskudsjob

Grunden til, at I ikke hører så meget fra mig lige for tiden er, at jeg har fået et nyt løntilskudsjob. Min jobkonsulent havde længe arbejdet på sagen, da det ikke lykkedes for mig selv at finde noget. Endelig i november skete der noget. Den 8. november var jeg så kaldt til samtale hos Ejendomsforvaltningen i Aarhus Kommune. Jeg var til en rigtig god samtale og ønskede virkelig at få løntilskudsjobbet, selvom jeg så vidste, at jeg kom til at arbejde for næsten ingen penge. Men penge er ikke alt, så da kontorchefen for Ejendomsforvaltningen ringede og tilbød jeg kunne starte 21. November, sagde jeg straks ja.

Som sagt så gjort. Jeg startede i job 21. november. Jeg sidder i Udlejningdafdelingen i Aarhus Kommunes Ejendomsforvaltning og har nu fået noget at stå op til. Det er fantastisk at arbejde igen og  jeg nyder hver dag. Men det er selvfølgelig også meget hårdt lige pludselig at have arbejde 37 timer/uge og samtidig have hus og familie ved siden af. Det betyder at jeg går meget tidligt i seng for tiden, da jeg er konstant træt. Jeg håber det går over med tiden.

Selve arbejdspladsen er fantastisk. Det er en dejlig afdeling jeg er havnet i og jeg har fået nogle rigtig søde kollegaer. Mine arbejdsopgaver er heldigvis også gode og jeg er glad for at kunne tage toget på arbejde hver dag. Jeg bliver kørt til toget af Dann, når det kan lade sig gøre, men ellers går jeg bare. Det fungerer også fint at hente Signe på hjemvejen. Det er lidt svært om morgenen når Signe pg jeg skal gå i børnehave, men det går ok. heldigvis ligger mit arbejde tæt på banegården og det er hurtigere at tage toget end at skulle køre i bil.

Så alt i alt er jeg rigtig glad for at komme i gang med at arbejde og glæder mig til hver dag. En følelse jeg ikke har haft i den tid, hvor jeg er gået uden arbejde.

/Len

One thought on “Nyt løntilskudsjob

Der er lukket for kommentarer.