Anden dag i Fouvent le Haut

9. august 2011 | Skrevet af Lene

Her følger en del af en dagbog fra vores netop overståede tur sydpå fra søndag den 7. august til og med lørdag den 13. august. Billederne fra turen kommer i et senere indlæg.

Tirsdag vågnede Signe først kl. 9. Vi var meget forundrede over, at hun kunne sove så længe. Det er sjældent sket før. Efter en dejlig morgenmad hyggede vi lidt i huset, inden vi tog til Dampierre igen for at købe lidt ind. Denne gang var farmor med og farfar blev hjemme i huset. Signe synes rigtig godt om supermarkedet og kørte rundt med en lille børne-kundevogn, som var et stort hit.

Tilbage i huset skulle hun sove til middag. Jeg besluttede mig for også at sove lidt. Det lykkedes dog ikke for nogen af os at sove, så det var ikke så godt. Signe var rigtig glad for at komme nedenunder til farmor og farfar igen. Til eftermiddagskaffen fik vi besøg af to franske kvinder. Signe (og os) kunne ikke forstå hvad de sagde, men de blev hurtigt godkendte af Signe og især den ene var hun glad for og Signe viste hende sit værelse flere gange. Signe var dog ret træt og havde ikke tålmodighed til at sidde stille og spise kage, så hun tullede lidt rundt og klynkede samtidig. Hun blev lagt i seng lidt i 7 og sov næsten med det samme, selvom hun ikke var helt tilfreds med at skulle i seng.

Signe vågnede midt om natten og skreg meget højt. Hun faldt til ro efter lidt tid, mens hun lå i sengen sammen med mig. Senere kunne jeg stille og roligt lægge hende i seng igen og så sov hun sødt resten af natten.

/Lene

En kommentar til “Anden dag i Fouvent le Haut”

  1. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Set og sket i 2011 siger:

    […] i Frankrig gik med afslapning og ikke mindst med, at Signe hyggede med sin farmor og farfar. Den anden dag i Frankrig blev også brugt på afslapning, men også med nogle mindre tur. Den tredje dag var med lidt […]