“Du må godt tage min tallerken”

Signe og jeg har haft en rigtig hyggelig dag. Jeg holdt hende hjemme og havde besøg af en fra hendes mødregruppe. Villads, hans mor Anita og lillesøster Asta Sofia. Vi hyggede os rigtig meget og Signe og Villads var gode til at dele legetøjet.

Efter Signe havde sovet, var vi ude og lege på vejen og hygge der. Da Dann kom hjem kørte vi i Bauhaus, fordi Dann skulle købe nogle ting. Signe fik lov til at få en bil-indkøbsvogn som hun sad og styrede hele vejen og hyggede sig i. Efter indkøbet gik vi på Jensens Bøfhus. Signe var så sød og sad for det meste pænt på hendes stol. Hun sagde også pænt tak for mad og forsøgte flere gange, at få lov til at gå fra bordet. Det synes vi dog ikke var nogen god idé, for stedet er faktisk ikke særlig børnevenligt af en familierestaurant at være. Der er bl.a. en meget stejl og glat trappe ned til legerummet, hvor vi altså ikke kan lade Signe gå ned selv endnu.

Da Signe var færdig med at spise kom hun over til Dann. Da tjeneren så kom for at tage vores tallerkener, spurgte tjeneren, som hun måtte tage vores tallerkner. Signe svarede lige så sødt: “Du må godt tage min tallerken”. Det var så sødt og ligefremt og fik smilet frem hos os alle. Det var dejligt at have Signe med på restaurant.

Den aften blev det også lige til et kort besøg i Bilka, hvor Signe bl.a. legede i et fint legehus. Hun forlod det også næsten frivilligt. Hun skulle dog lige lege færdig. Da vi endelig nåede hjem var Signe godt træt og klokken var næsten 9, men der gik nu alligevel lidt tid, inden hun faldt i søvn.

/Lene

One thought on ““Du må godt tage min tallerken”

  1. Her er lidt billeder fra den weekend, hvor vi om fredagen var ude at spise som beskrevet ovenfor, og om lørdagen var i Djurs Sommerland.

Der er lukket for kommentarer.