“Bleeker Pedersen”

I går morges ringede jeg til vores læge og nævnte selvfølgelig mit navn. Det resulterede i, at Signe hele vejen op til dagplejen sad og sagde “Signe Bleeker Pedersen, far Bleeker Pedersen og mor Bleeker Pedersen.” Jeg blev bare så stolt af at høre de små ord fra hende. Det er da fantastisk, at hun nu kan sige sit navn.

Signe fortalte det senere på dagen til en dreng på vejen. Han skulle da også lige vide, hvad hun hed 🙂

En anden lille hyggelig kommentar kom i dag, hvor farmor lige kom forbi, mens Signe sad og spiste. Farmor gik indenfor for at sige hej til Signe og det kom promte fra Signe: “Farmor, ik’ sko på indenfor.” Vi har jo forsøgt at lære hende, at man skal have sko på, når man skal udenfor og tage dem af, når man kommer ind igen. Man må altså ikke have sko på indendørs og det fik farmor så lige af vide. Sødt.

/Lene