31 års fødselsdag

Det var en onsdag som alle andre…. og så alligevel ikke, det var nemlig min fødselsdag. Det var dagen hvor jeg blev 31 år gammel og skulle fejres af Signe og Lene.

Dagen var ikke helt som en normal fødselsdag ville forløbe, da det også var Lenes næst sidste dag på hendes arbejde i Syddjurs Kommune. Normalt bruger vi tid på at spise en stor morgenmad og vi tager tidligt fri for at være sammen. Faktisk plejer jeg helt at holde fri på min fødselsdag. Denne gang skulle det dog være lidt anderledes.

Dagen startede med at jeg blev vækket i morges og fik en helt fantastisk gave af Lene: En tur til København for at se Seinfeld. Det var en fantastisk god overraskelse og også en fantastisk gave. Jeg er helt vildt med Seinfeld og glæder mig meget til at opleve ham live i København den 6. juni 2011.

Derefter var det tid til vores normale morgenrutiner. Eller næsten normale: Signe blev afleveret af Lene og jeg havde huset for mig selv. Denne dag havde jeg nemlig taget fri fra arbejde om formiddagen. Derfor havde jeg god tid til at gå rundt herhjemme og hygge mig lidt.

Dagen på arbejde var relativ kort, da det kun var et par møder og jeg kunne gå allerede 15:00. Da det var en onsdag, så fik jeg også lov til at tage med Signe til Musik & Bevægelse. Det kan virke som en hverdags ting (og det er det også for Signe), men jeg er normalt altid i København om onsdagen, så jeg når altid først hjem efter Signe har været til Musik & Bevægelse. Min store fødselsdagsgave fra Signe var derfor at vi kunne tage til Musik & Bevægelse sammen. Det var en fantastisk fornøjelse at opleve det, og se hvor meget glæde og entusiasme, hun har for de forskellige sanglege.

Derefter var det hjem for at spise aftensmad (rugbrød da vi ikke havde tid til at lave noget, mens vi var til Musik & Bevægelse) og derefter fik jeg lov til at putte Signe.

Her sidst på aftenen kan jeg kigge tilbage på en lidt atypisk fødselsdag, der bar præg af mange andre ting end mig. Sådan er det nok at blive voksen 🙂 Det var heldigvis en rigtig god dag og både Lene og Signe var søde til at tage sig godt af mig. Derudover fik jeg en masse hilsner fra familie, vener og bekendte. Det er fantastisk at vide, at andre tænker på en.

I modsætning til da jeg blev 30, så kan jeg ikke rigtigt mærke at jeg er blevet ældre. Det føles dog lidt anderledes i munden, når jeg skal sige 31 og ikke 30, da jeg nu er i tredjverne og ikke kun lige er krydset over fra at være i tyverne. Jeg er ved at blive “gammel”.

Alt i alt en rigtig god fødselsdag med gode gaver… jeg glæder mig allerede til næste år.

/Dann