Pædagogisk psykologi er bestået

Opgaven i pædagogisk psykologi er afleveretDen 22. december var jeg i København med mit arbejde, og jeg havde en del besvær med at komme hjem på grund af vejret og et par uheld for DSB. En af de første ting jeg gjorde på banegården var at lede efter en postkasse. Der var nemlig deadline for aflevering af en eksamensopgave i pædagogisk psykologi. Det var heldigvis nemt at finde en postkasse på banegården (se billede), så jeg fik postet min opgave.

Jeg valgte at sende opgaven fra København da jeg, på grund af vejret, var usikker på om jeg nåede hjem inden postkasserne blev tømt herhjemme. Med god samvittighed holdt jeg herefter juleferie.

Efter juleferien fik jeg en mail fra studiesekretæren om, at min opgave netop var ankommet, men at den ville blive behandlet da poststemplet var fra den 22. december. Det endte altså med at tage to uger for et brev at tage en tur, der normalt tager under en dag. Post Danmark må også have haft lidt travlt.

Opgaven blev heldigvis afleveret til tiden, og den endte også med at blive rettet. Det betød helt konkret, at jeg, da jeg kom hjem fra arbejde i dag, kunne se i min mailboks, at der lå et nyt eksamensresultat. Jeg klikkede straks på linket ind til selvbetjeningssystemet på Universitet. Efter et hurtigt login og et par klik mere, så kunne jeg se resultatet. Jeg var heldigvis bestået.

Med pædagogiske psykologi i bagagen har jeg nu fået yderligere 10 ECTS point. Det betyder også, at jeg nu er helt færdig med sidste semester, da jeg også bestod Arbejds- og organisationspsykologi.

Sammen med dette resultat kan jeg nu også lægge fire beståede semester bag mig. Jeg mangler nu “kun” at lave to hovedopgaver: en for bachelordelen og en for kandidatdelen af  uddannelsen.  Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg får tid til at lave dette i det år der kommer, men hvis ikke, så må jeg bruge lidt ekstra tid på det. En ting er i hvert tilfælde sikkert: det bliver spændende at kaste sig ud i et par hovedopgaver på psykologistudiet.

Dejlig fornemmelse at jeg nu har bestået alle fagene og “kun” mangler et par hovedopgaver.

/Dann

One thought on “Pædagogisk psykologi er bestået

Der er lukket for kommentarer.