Arbejds- og organisationspsykologi er bestået

Opgaven er afleveretDen 22. november sendte jeg en opgave afsted i faget Arbejds- og organisationspsykologi. Det var en rigtig god fornemmelse at få afleveret opgaven, så derfor blev der også taget et behørigt billede af postkassen, da den blev afleveret. Opgaven jeg skrev handlede om, hvilke motivationsfaktorer der er i spil i den lærende organisation og hvilke mulige problemstillinger man skal være opmærksom på, når man kræver denne evige udvikling hos medarbejderne i en organisation.

I onsdags fik jeg så den klassiske mail med, at der lå et nyt eksamensresultat klar til mig. Et hurtigt klik med musen viste, at jeg havde bestået faget. Selve faget har været relativt lille i omfang, da det kun repræsentere 5 ECTS point, men det har været utrolig spændende at få en psykologisk vinkel på en række problemstillinger, der ligger min hverdag nær.

/Dann