Job i 3 måneder

Ja jeg har gode nyheder. Jeg har fået lov til at blive ansat i Syddjurs Kommune i et vikariat, der løber fra 1/1 2011 til 31/3 2011. Det synes jeg er rigtig fedt og jeg er så glad for, at jeg kan få lov til at være der i 3 mdr. Hvis jeg ikke får andet at lave inden da, kommer jeg tilbage til arbejdsløsheden bagefter. Men i 3 måneder slipper jeg for at søge jobs, som jeg egentlig ikke gider at have og jeg slipper for at huske at bekræfte min jobsøgning 1 gang om ugen. Og jeg slipper for samtaler hos job-centret og a-kassen. Jeg kan med andre ord koncentrere mig om at søge de jobs, som jeg har lyst til. Men det bedste er, at jeg får lov til at fortsætte med de opgaver, som jeg har gang i nu. Det er fedt.

Samtidig er der den lille bonus, at de genberegner mit dagpengegrundlag på baggrund af de sidste 3 måneders løn, og så ryger jeg op på fuld dagpengesats og slipper for dimitendsats, som jeg er på nu.

Udfordringen bliver, at jeg skal have 37 timer om ugen. Med 10 timers transport bliver det nogle travle uger. Det kræver lidt planlægning, når nu Dann også skal til København et par gange om ugen. Men jeg regner med at kunne arbejde hjemmefra til tider og så tage timer, når Dann henter Signe. Det kommer til at gå, men bliver også hårdt. Nogle ville sige velkommen til virkeligheden og at jeg bare skal vænne mig til det og det er da også rigtigt. Det skal nok gå.

Signe og Dann var så søde ved mig, da jeg kom hjem fra arbejde den dag, jeg fik det at vide. Signe tog imod mig med en buket blomster (købt af faren…) og sagde “tilløk mor”, mens hun strålede. Det var bare så sødt og jeg blev rigtig glad. Dejlig familie jeg har.

Jeg glæder mig til de næste 3 måneder.

/Lene

2 thoughts on “Job i 3 måneder

Der er lukket for kommentarer.