Tur til Randers Regnskov

Den første tur vi tog på i vores ferie, efter vi kom hjem fra Frankrig, var til Randers Regnskov. Der kørte vi op tirsdag den 24. august 2010. Turen var inspireret af den gode tur, vi havde til dyrehaven og af en masse gode oplevelser med dyr i løbet af vores tur til Frankrig. Derfor var vi helt sikre på at Signe skulle opleve nogle flere dyr i vores ferie. Randers Regnskov var første stop på turen.

Fra vi kom ind af døren til vi gik igen en del timer senere, var der en helt enorm begejstring at mærke hos Signe. Lige inden for indgangen er der et lille akvarium, og straks sagde hun “Fiskar”, og så var vi ellers i gang. Akvariet var helt klart det største hit, da vi brugte utrolig lang tid der. Men også aber, fugle og bare det at gå rundt i kuplerne var rigtig sjovt.

Både Lene og jeg var enige om at besøget skulle være for Signes skyld, så vi tog os tid til at gøre lige som Signe gerne ville. Det betød en rigtig hyggelig tur for os alle, hvor vi gik en del i ring, gik frem og tilbage og så det samme rigtig mange gange. Signe ledte an og vi fulgte efter. Heldigvis ville hun gerne have en hånd, når der var stejlt, glat eller lignede. Hun kiggede også hele tiden tilbage for at være sikker på, at vi var der… og så ville hun da også gerne op et par gange i løbet af turen.

En af de første ting vi oplevede i den store kuppel var en fordring af søkøerne. Her fik Signe lov til at tage noget salat og komme det over i vandet til fiskene. Det var et kæmpe hit, og hun blev ved med at sige “mere”. Det var der heldigvis mulighed for hos den venlige dyrepasser, der gav plads til at Signe kunne være med.

Vi havde så god en oplevelse, at vi straks købte årskort (gælder året ud) og vi har også brugt dem allerede. I går var vi nemlig afsted igen. Signe var mere træt end sidste gang, men der er ingen tvivl om, at hun var begejstret for at være tilbage. Hun gik meget målrettet ned til fiskene og brugte lang tid på at løbe rundt, fortælle om hajen og i øvrigt bare snakke om (og måske med) fiskene. Efter lidt tid skulle vi videre og hun ville ud i kuplen. Lidt senere igen ville hun tilbage, og sådan fortsatte den tur. Vi blev der i ca. 3 timer inden det var tid til at Signe skulle hjem, så hun kunne få noget søvn. Hun endte (selvfølgelig) med at falde i søvn i bilen og sov under turen hjem, men så heller ikke længere… man skal jo nødigt gå glip af noget 🙂

Desværre glemte vi vores kamera under første besøg, men i går havde vi det med, så nedenfor er lidt billeder fra den tur.

De to besøg i Randers Regnskov har været helt fantastiske, og vi er helt sikre på, at vi kommer tilbage mindst en gang mere i år…. og vi glæder os allerede til at se “Fiskar” igen.

/Lene & Dann

One thought on “Tur til Randers Regnskov

Der er lukket for kommentarer.