Aqua i Silkeborg

I dag skulle vi have Signe med i Aqua i Silkeborg, da vi regnede med, at det var lige noget for hende, da der jo er fisk der.

Vi kørte hjemmefra efter at hun havde sovet middagslur og var i Silkeborg ca. 14.30. Det første hun så, da vi havde betalt indgangsprisen, var fisk. Hun rendte glad afsted og råbte “fiskar”. Vi så masser af fisk og hun var rigtig glad for at være der og rendte frem og tilbage og var glad. Der var også et rørebassin med fisk i, og der ville hun da også gerne stikke en hånd i.

Da klokken blev 15, skulle odderne fodres, og det skulle vi da være med til. Også det var et ret stort hit hos Signe. Hun pegede, snakkede og til tider råbte. Der gik dog et stykke tid, inden den ene odder kom frem, men det var ventetiden værd. Den anden odder gemte sig, og vi så den næsten ikke. Efter fodringen var slut, gik vi videre ned i parken, hvor vi så en fantastisk sø med ænder og storke og et par får. Der var hun svær at få med fra. Turen gik derefter videre til bl.a. bævere, mink og et par sorte storke.

Det var dog især et hit, da vi fandt en naturlegeplads, hvor Signe var mest glad for et rør, hun kunne kravle igennem. Det gjorde hun en del gange. Derefter fandt vi en anden del af legepladsen, hvor der var en sluse, som fordelte vand. Det var et stort hit for Signe og hun gik bl.a. over noget vand på et enkel brædde flere gange. Det var lidt farligt, men hun klarede det rigtig fint. Et andet sted var der en lidt større vandpøl, med et gangbro ovenpå. Den gik Signe og Dann over. Den så fin ud, men den var noget vippende, da de først kom derudaf. Lene var glad for, at hun var blevet på “land”. Det største hit på legepladsen var dog en rutchebane. Så snart Signe så den, gik hun over til den, kravlede op ad trappen og rutchede ned som var det den mest naturlige ting i verden. Hun var slet ikke bange eller utryg, hun hyggede sig bare. De første par gange var Lene lidt bekymret, men det gik hurtigt over, for Signe havde helt styr på det. Der kom også nogle andre børn og ville rutche og så måtte Signe vente lidt.

Efter legepladsen fik Signe lige lidt banan og så begyndte det desværre at regne, så vi måtte indenfor igen. Det var Signe ikke ked af, for der var fiskene jo. Rørebassinet blev det helt store hit og hun aede fiskene, når de kom tæt nok på. Hun synes alt i alt, at Aqua var et stort hit og det synes vi også, så vi købte et årskort hver, så vi kan komme når som helst det næste år. Kortet gælder også Kattegatcentret, som også er et stort hit for os (men mere om det en anden gang).

Så vi kommer gerne igen og håber at Signe synes det er lige så sjovt næste gang.

/Lene og Dann

P.S. Her er lidt billeder fra en rigtig hyggelig dag i Aqua.

2 thoughts on “Aqua i Silkeborg

Der er lukket for kommentarer.