Morgenhygge til hverdag

Lene er begyndt på sit nye arbejde. Det har helt naturligt betydet nye rutiner hjemme hos os til hverdag. Specielt morgnen er meget anderledes for mig.

Vækkeuret ringer omkring klokken 06, så vi kan komme op og i gang. For en måned siden var det ikke nødvendigt at bruge vækkeuret, men Signe er begyndt engang imellem at sove til ca. 06:30. Når vækkeuret har ringet går Lene i bad og gør sig klar til at tage på arbejde. Når hun er færdig, så bytter vi og jeg går i bad, mens Lene tager sig af Signe.

Klokken 7 tager Lene af sted mod Ebeltoft. Det passer som regel med, at Signe sidder og spiser morgenmad på det tidspunkt. Nogen gange spiser vi morgenmad længe efter mor er taget på arbejde og nogen gange, som i dag, er hun færdig næsten lige efter Lene er taget på arbejde.

Når vi er færdig med at spise morgenmad, er det tid til at lege. Det er simpelthen blevet mit nye ynglings tidspunkt på en hverdag. Vi leger lystigt med alle hendes legesager.

I morges legede vi først en del med Signes Little People. Her var det samlingen af et par toge og en traktor og så skulle der ellers køres rundt med dem og de mennesker, der hører til. Lidt senere var det tid til at lege med Duplo. Her fik vi sat lidt klodser sammen og Signe begyndte også selv at sætte klodser sammen. Specielt nogle dyr hun har fået i Duplo var et stort hit i morges. Hun fik dem pænt sat på toppen af de ting, vi byggede.

Efter en lille times leg er det tid til, at Signe skal have noget nyt tøj på, og så skal vi ud af døren og op til dagplejen (der i denne uge er et såkaldt gæstehus med en del børn og en del pædagoger).

Aftnen er mere presset for tid end morgnen. Her henter vi Signe, laver aftensmad, klarer de praktiske ting derhjemme og inden vi får set os om, så er Signe lagt i seng. Derfor er den tid vi har fået sammen om morgnen blevet mit nye ynglings tidspunkt på dagen.

/dann

One thought on “Morgenhygge til hverdag

Der er lukket for kommentarer.