Jubii, løntilskudsjobbet er sikret

Lige om lidt har jeg været ledig i 9 måneder og så skal man i aktivering. Det har jeg hele tiden frygtet, for jeg var bange for at komme ud og lave noget, jeg bare slet ikke havde lyst til. Eller endnu værre: blive sendt på 6 ugers jobkursus, hvor jeg skulle søge job 8 timer om dagen. Heldigvis har jeg en kanon jobkonsulent, som mente, at et løntilskudsjob, var vejen frem for mig.

Han så gerne, at jeg fandt det selv, men ville selvfølgelig gerne hjælpe mig godt på vej. Han sendte mig derfor den 17. juni et link til et løntilskudsjob, som var slået op på jobnet og som jeg nok ikke selv ville falde over. Jobbet var som jurist i Syddjurs Kommune, med arbejdsplads i Ebeltoft. Efter at have snakket med Dann, skrev jeg og sendte  en ansøgning samme dag. Jeg havde ikke det store håb om at få det, da jeg regnede med, at der ville komme en del ansøgere. Samme dag som ansøgningsfristen udløb fik jeg dog en opringning fra afdelingschefen, der havde læst min ansøgning og synes at den så interessant ud. Han ville derfor gerne se mig til samtale i dag, torsdag den 24. juni. Det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne og jeg brugte dagen i går på at forberede mig på, hvilke spørgsmål, der ville blive stillet og hvordan jeg ville svare.

Jeg sov næsten ikke i nat for bare nerver og er da også lidt træt i dag, da jeg stadig har halsbetændelse, men det skulle da ikke stoppe mig. Så jeg satte mig i bilen i god tid og kørte til Ebeltoft. Det tog lige under 1 time. Jeg kørte lidt rundt i byen, da jeg var i god tid. Det er en hyggelig by og den ligger smukt. Rådhuset ligger lidt udenfor byen og har en meget smuk gårdhave. Selve samtalen blev holdt af afdelingschefen for sekretariatet og de to jurister, som arbejder i kommunen. Selve samtalen gik fint nok. Nogle spørgsmål var nemme og nogle var svære. Jeg gik dog derfra med et håb om, at jeg kunne få jobbet. Inden jeg nåede ud til bilen, kom afdelingschefen løbende efter mig og sagde, at jeg havde fået jobbet. Jubii. Han så gerne, at jeg kunne starte så hurtigt som muligt. Jeg skal derfor starte, så snart papirarbejdet er ordnet.

Det er bare så fedt og jeg glæder mig så meget til at komme i gang. Jeg skal arbejde med at udarbejde rammer for en styringsdialog mellem boligselskaber m.m. og derudover får jeg løbende opgaver fra de to andre jurister. Jeg regner med, at det bliver rigtig spændende. Jeg håber, jeg får en del opgaver som omhandler offentlig ret.

Eneste minus ved jobbet er, at der ligger så langt væk og at jeg ikke får løn, men “bare” dagpenge i de 6 måneder, stillingen varer. Men pyt med det. Det vigtigste er, at jeg kommer i gang og at jeg får erfaring indenfor det, jeg gerne vil arbejde med fremover. Fik jeg sagt jubii???

Nu er udfordringen så at finde en “ny” bil, da Dann ikke rigtig kan undvære vores og det tager 2 timer at komme til Ebeltoft med offentlig transport. Det har jeg simpelthen ikke tid til, så jeg skal kunne køre frem og tilbage, så jeg ikke er så længe væk hjemmefra. Men det ser dog ud til, at der kunne være en løsning på vej…

/Lene

6 thoughts on “Jubii, løntilskudsjobbet er sikret

  1. HJERTELIGT tillykke fra os, det er jo super skønt 🙂 vi håber det bliver en succes, og springbrædt til en fastansættelse

  2. En lidt forsinket tillykke herfra! (Er netop hjemvendt fra Amsterdam)

    Skønt at du får noget anciennitet.

    Krydser fingre for en god, billig og smart 2.bil 🙂

Der er lukket for kommentarer.