Herregårdskage

Herregårdskage

Da Dann havde fødselsdag i sidste uge, ønskede han at få herregårdskage til kaffen. Det er nemlig hans yndlingskage. Det skulle han da selvfølgelig have så. Jeg ledte derfor efter en opskrift på nettet og fandt en, der så rimelig nem ud. Derfor gik jeg i gang med at lave kagen tirsdag eftermiddag, mens Signe sov sin lur ude i barnevognen.

Dann synes godt om resultatet og jeg har lovet at lave den igen.

Ingredienser

  • 250 g. margarine
  • 300 g. sukker
  • 3 æggeblommer
  • 400 g. mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 1/2 dl. mel
  • 3 æggehvider
  • 250 g. flormelis
  • 125 g. kokosmel

Fremgangsmåde

  1. Margarine og sukker røres godt.
  2. Æggene røres i et af gangen.
  3. Derefter blandes resten i og røres sammen.
  4. Bages i braddepande i 15 min. ved 200 grader.
  5. Æggehviderne piskes stive.
  6. Flormelis og kokosmel blandes let i.
  7. Smøres oven på den bagte kage så snart den er kommet ud af ovnen.
  8. Bager videre i 20 min. ved 150 grader
  9. Serveres, når den er kølet af

Velbekomme.

/Lene

One thought on “Herregårdskage

Der er lukket for kommentarer.