Signe går… næsten

Den 22. december var Dann, Lene og Signe i Bilka for at købe ind. Dann synes det kunne være hyggeligt at lege lidt med Signe og få hende til at gå lidt selv. Signe var indtil da helt vild med at gå med os i hånden eller holdende ved noget legetøj. Dann havde lidt tid sammen med Signe, mens Lene hentede indkøb, så han stillede Signe lidt væk fra sig (1/2 meter maks) og slap så Signe for at se, om hun kunne gå selv. Det kunne hun sørme. Hun kunne gå to små skridt og så falde i armene på Dann. Det brugte de lidt tid på. Og viste det også til mor. Det var stort at se Signe gå en lille smule selv, for indtil da havde hun været bange for at slippe helt. Så vi stod begge to og jublede i Bilka med folk kiggende på os. Nogle smilte og andre synes vist vi var underlige.

De næste par dage var Signe lidt forsigtigt og ville ikke rigtig slippe de ting, hun holdt fast i. Hun ville gerne gå rundt med os i hånden, men ville helst ikke gå selv. Hun blev dog langsomt modigere og gik 2 skridt hist og her hen til en af os. Vi forsøgte at vise hende, at det var ok, men hun var stadig lidt forsigtig.

I disse dage er vi i sommerhus med vores gode venner og deres 3-årige datter. Signe er nu begyndt at gå lidt længere. I tirsdags kunne hun gå 4 skridt mellem 2 personer og i onsdags kunne hun gå op til 2 meter selv. Det er så fedt at se, at hun langsomt får mere mod på at gå og finder ud af, at det er sjovt. Det hænger nok også sammen med, at vi som forældre roser hende til skyerne, når hun går selv. Hun falder dog stadig tit og nogle gange gør det ondt og giver en bule og andre gange griner hun bare. Det er ikke altid lige let at kigge på som forældre og nogen gange begynder hun at græde, fordi hendes mor reagerer…

Men Signe er begyndt at gå lidt, men mangler dog stadig at tage nogle længere ture. Men vi er stolte forældre.

/Lene og Dann