Nyt legetøj til vores Wii

Nye Wii ting i Q4 2009Siden vi købte vores Wii, der har været en stor success herhjemme, har vi i løbet af de sidste to måneder udvidet vores sortiment i spil og tilbehør. Det nyindkøbte kan ses på billedet her til højre.

Indkøbende kommer som følge af, at vi har været utrolig glade for vores Wii og specielt Mario Kart og Wii Sports. Derfor kom det også meget naturligt for os, at vi købte Wii Sports Resort. Det har vist sig at være et rigtig sjovt spil, der på mange måder er bedre end det oprindelige Wii Sports spil. I løbet af december måned har vi derudover købt en ekstra MotionPlus sensor, der kan kobles til vores Wiimotes, således at vi nu har to. Fordelen ved at have to er  at vi nu kan spille med og mod hinanden i en række af de spil, der er med i Wii Sport Restort. Et godt eksempel herpå er bordtenis, der bare er meget sjovere når man spiller det mod en rigtig person fremfor mod en computergenereret modstander.

Vi har også købt en ekstra Nunchuk så vi har et “fuldt” setup med to Wiimotes, der begge har en MotionPlus sensor og en Nunchuk. Igen, så har vi bedre mulighed for at spille mod og med hinanden i en række forskellige spil.

Det næste spil vi købte var Super Mario Galaxy. Et spil som Lene synes er OK og som Dann synes er helt fantastisk. Dann er vokset op med platformsspil så som Giana Sisters, Bubble Bobble og mange andre. Super Mario Galaxy spillet tager platformsspil til et helt nyt niveau, og så er det i øvrigt bare rigtig sjovt at spille. Det kan anbefales til alle, der var glade for de gamle platformsspil.

Den 22. december købte vi en lille julegave til os selv, idet vi købte et Wii Balance Board sammen med Wii Fit Plus. Wii Fit Plus kan have to formål: 1) at man kommer i form og 2) at man spiller nogle sjove spil. Det er nummer to der er årsagen til, at vi har købt det. Der er en masse sjove spil, der i bedste Wii tradition kombinerer computerspil med bevægelse. En rigtig god idé, som det er sjovt at spille med på. Derudover har vi allerede nu også brugt den som “babyvægt” da man kan veje Signe og derved følge hendes vægt. En smart lille tilføjelse.

I julegave fik vi så New Super Mario Bros Wii. Spillet er ikke meget andet end en opdatering af de gamle 2D platformsspil Super Mario Bros, men hvis man kunne li dem (og det kunne Dann – han spillede dem i ungdomsklubben han gik i), så må det være det helt rigtige spil. Spillet er endnu ikke prøvet, men vi glæder os meget til det. Ja faktisk fik vi hele tre udgaver af spillet, så to af dem skal byttes til nogle andre spil… hvad det bliver må vi finde ud af engang i det nye år.

Ovenstående er dog ikke hele sandheden om, hvad vi har fået af nye ting til vores Wii. Vi har også fået et af Danns gamle ynglingsspil: Bubble Bobble. Nintendo har været så venlige at portere en række gamle spil til Wii’en, som man kan købe med sit kreditkort. Man kan også betale med nogle point man får, hvis man hjælper andre med en Wii på nettet. Så hvis der er andre der vil have et gratis spil, og endnu ikke har deres Wii på nettet, så sig til. Det er nemlig både den der hjælper og den der kommer på nettet, der får 500 points til at købe et spil for.

Alt i alt har vi nu købt og fået en del ekstra ting til vores Wii her i løbet af det sidste korte stykke tid. Nu skal det så bare bruges.

Let the games continue!

/Lene & Dann

3 thoughts on “Nyt legetøj til vores Wii

 1. så er New Super Mario Bros. Wii spillet blevet byttet og det endte med et spil der primært er til Lene: EA Sports Active.

  EA Sports active

  Vi har stadig penge til et andet spil da vi fandt ovenstående på tilbud i Kvickly til 299,- kr.. Her har vi kig på Mario & Sonic at the Olympic Games, men er endnu langt fra sikre, så andre forslag modtages meget gerne.

  /dann

 2. Der er i sidste uge også blvet købt et component kabel til at forbinde Wii’en til vores nye fjernsyn.

  Måske det er ren indbildning, men for mig er der en meget klar forbedring af billedet. Det kan anbefales at købe.

  /dann

Der er lukket for kommentarer.