Den sidste flyttekasse

Vi har langt om længe fået den sidste flyttekasse ud af huset. Det store øjeblik indtræf for ca. en uge siden. Kassen blev pakket ud, sat på plads og lagt i den store bunke med flyttekasser.

Da nogen af vores venner forhåbentligt snart skal flytte, så tog vi ud forbi dem med en bunke flyttekasser. Der var lidt over 60 af slagsen. Vi blev selv overrasket over hvor mange kasser vi skulle bruge på at flytte. OK, faktisk er det ikke alle kasserne der er brugt til at flytte som sådan: nogle af dem stod på loftet og skulle “bare” flyttes med (ca. 8).

Nogen af de ting vi har flyttet er blevet smidt ud. Vi har ikke længere opbevaringsplads da vi ikke har et loft. Derfor er alle ting blevet ret nøje vurderet og derefter enten sat på plads eller kasseret.

En effekt af denne “vurder og smid ud” metode er at vi er i gang med at smide en del gamle videobånd ud. De skal enten flyttes over på DVD eller også smides ud. Vi har også været på genbrugsstationen (hed vist lossepladsen i gamle dage) en seks gange med en masse forskellige ting som vi har smidt ud. Der venter stadig en tur eller to til lossepladsen samt en storskralds afhentning som vi har bestilt. Storskraldet er fordi vi skal smide et klædeskab ud som vi ikke har plads til. Det fylder for meget til at vi kan have det i bilen (er der nogen der gerne vil have et klædeskab med sandblæste glas låger og ellers birkfarvet træ, så kig forbi og hent det inden storskraldet).

At vi har smidt godt ud betyder også at vi ikke har nogle bunker af ting vi ikke ved hvad vi skal gøre ved. Alt er på sin plads og vi har lidt ekstra skabsplads tilbage. Det største problem er manglen på skabsplads til tøj. Vi har løst det ved at det kun er mine jakkesæt der hænger i skabet mens alt andet bliver lagt sammen i et skab.

For en lidt pedantisk oprydningsfanatiker som mig, så er det rart at vi har fået kigget alle vores ting igennem så vi har helt styr på hvad vi har og ikke mindst hvad vi ikke ønsker at gemme. Det har taget lidt tid at få pakket helt ud, men vi er nu helt færdige, så nu er vi hjemme.

Men mere af noget andet, så er det rart at være hjemme. Rart at der ikke mangler andet end at hænge lidt op på væggene og lidt lys i loftet. At kunne være hjemme uden at pakke ud.

Familien Bleeker Pedersen er flyttet ind.

/Dann

P.S. Vi har faktisk stadig et par flyttekasser under trappen. Den ene er med julepynt og den anden med ting vi skal have hængt op på væggen.

One thought on “Den sidste flyttekasse

Der er lukket for kommentarer.