Finansieringen er på plads

Vi havde i går eftermiddags et møde med vores bank hvor vi aftalte hvordan vi skal have finansieret vores huskøb. Det tog lidt under en halv time at få aftalt præcist hvordan vi skal låne pengene til huset. I løbet af den kommende uge får vi en masse dokumenter som vi skal skrive under og sende retur.

Renten er jo (desværre for os) relativ høj, så vi kommer til at betale noget i nærheden af 7% i rente. Vi har valgt ikke at kurssikre på nuværende tidspunkt, hvorfor renten ikke er endeligt fastlåst endnu.

Banken gav os en rigtig god behandling, hvorfor vi også endte med at finansiere købet gennem dem.

Vi glæder os stadig rigtig meget til at flytte ind i vores nye hus i Magnolia Haven. Vi er faktisk så langt nu at vi mangler at skrive under et par steder, afholde en afleveringsforretning og så ellers flytte.