Sælger har nu også accepteret

16. juni 2008 | Skrevet af Dann

“Jeg bekræfter modtagelsen af Deres telefax af 9. juni 2008, idet jeg bekræfter, at handlen er indgået med de ændringer, der fremgår af min telefaxskrivelse af 23. maj 2008.”

Sådan stod der i et brev vi har modtaget i dag fra sælgers advokat. Selvom der end ikke var en teoretisk mulighed for at sælger kunne springe fra, så er det nu alligevel rart at vide at alle er enige om at det er vores hus pr. 1. august 2008.

Derudover fik vi i dag en henvendelse fra ejendomsmægleren der fortalte at vi kunne få lavet det udsug vi gerne ville have i badeværelset. Det har vi sagt ja til, under forudsætning af at de laver det på en pæn måde så det passer ind i badeværelset generelt.

I søndags var vi også på et lille husbesøg. Der er nu monteret skabe i værelserne på overetagen ligesom der er kommet skabe i køkkenet og ved indgangen. På vejen er er også kommet lygtepæle op. Der er altså lidt fremskridt derude. Det ser bestemt ud til at de når at blive færdige til 1. august.

Da vi nu har fået huset, så har vi opsagt lejligheden. Ja egentlig gjorde vi det for lidt over en uge siden, men det var kun mig (Dann) der havde skrevet under. Det er godt nok kun mit navn der står på lejeaftalen, men idet Lene jf. lejeloven har ret til at overtage lejemålet hvis jeg fraflytter så var min underskrift ikke nok. Derfor har vi i går afleveret en opsigelse hvor vi begge skriver under. Vi fraflytter vores nuværende lejlighed 14. august 2008.

Det var vist det for denne gang.

/Dann

2 kommentarer til “Sælger har nu også accepteret”

 1. Hanne og Henrik siger:

  Ej hvor skønt!

  vi glæder os rigtigt meget til at besøge casa del Bleeker Pedersen når i er kommet på plads i de nye rammer

  Tak for sidst

  Hanne, Henrik og rødderne.

 2. Lene & Dann Bleeker Pedersen » Blogarkiv » Året der gik siger:

  […] af huset var endnu ikke faldet på plads i starten af juni, men den 16. juni faldt det endelig på plads. Den 20 juni fik vi finansieringen på […]