Jubii strafferet overstået

Ja så kom dagen endelig, hvor jeg skulle til min sidste eksamen på Århus Universitet denne gang. Nogle vil måske kigge på datoen og sige, at man da ikke kan gå til eksamen Grundlovsdag, men det kan man godt på Århus Universitet, når nu censoren ikke kunne andre dage.

Faget var strafferet II. En udbygning af det strafferet, vi havde på andet år. Første del af faget handlede om myndighedernes (ikke politiets) sagsbehandling og mulighed for at få straffet folk for overtrædelser og få gennemtvunget lovliggørelse af ulovlige bygninger m.m. Anden del handlede om berigelsesforbrydelserne i straffeloven (=tyveri og lign., hvor offeret taber penge og gerningsmanden vinder dem).

Og hvordan gik det så? Ja jeg var kanon nervøs, men heldigvis gik det rigtig godt. Jeg fik 10 og det er jeg rigtig godt tilfreds med. Det letter meget.

Samtidig var det også min sidste eksamen. Nu mangler jeg “kun” at skrive mit speciale. Det skal bare afleveres og ikke forsvares, så på et tidspunkt efter at jeg har afleveret, dumper der et brev ind af døren, hvor der står, at jeg nu er Cand.Jur. En noget tom fornemmelse at se frem til. Men jeg glæder mig til at være færdig. Nu skal jeg bare lige finde et emne at skrive om…

/Lene

4 thoughts on “Jubii strafferet overstået

  1. Kæe Lene

    Fedt – fedt Et STORT tillykke til dig, min ven!!! Jeg har det helt FINT pt. Kærligheden kører knaldhamrende klangfuldt.

    Som altid er jeg temmelig stresset over min konstante hjælpermangel. Jeg håber alt er vel med dig / jer trods travlheden… Vi må ses v. lejlighed! Hils omkrig dig!

    Kærligst Maria

Der er lukket for kommentarer.