Huskøb: Vi venter stadig… endnu…

Vi har stadig ikke hørt noget fra sælgers advokat på trods af at vores advokat har skrevet til sælgers advokat og udebedt et svar. I morgen er det 14 dage siden vi sendte vores indsigelser til sælgers advokat og vi har intet hørt (det var i øvrigt også først i fredags at vi modtog en underskrevet købsaftale fra sælger, hvilket var ca. 3 uger efter vi skrev under).

Det undre os en del at vi intet har hørt idet det jo er det nemmeste i hele verden for sælger at skrive tilbage at de ikke vil efterleve vores indsigelser og at vi kan vælge at købe huset eller lade være. Det har de ikke gjort. Enten betyder det at de er sløve eller også betyder det at de er ligeglade. Begge dele er lidt bekymrende idet det jo er dem vi skal have fat i hvis der er mangler ved huset når de har bygget det. Det tyder jo på at en håndtering af eventuelle mangler også vil tage RIGTIG lang tid.

Vi giver det lidt tid, men skal da ærligt indrømme at den lange svartid for mig betyder at jeg så småt er begyndt at overveje hvorvidt vi skal acceptere sælgers tilbud (jeg antager her at sælger ikke acceptere alle vores indsigelser, men kun nogle. I det tilfælde er der reelt tale om et nyt tilbud. Acceptere de alle vores indsigelser, så er det noget andet da vi har skrevet under med de indsigelser vi har fremført).