Huskøb: Vi venter stadig…

Efter at have underskrevet købsaftalen har vi været på besøg hos vores advokat. Det resulterede i et brev til sælgers advokat med de betingelser (ændringer til købsaftalen) vi har sat for handlen. Vores advokat sendte brevet til sælgers advokat torsdag den 8. maj 2008.

Vi har endnu ikke hørt noget fra sælgers advokat. Det er lidt frustrerende at vi ikke ved om huset er vores eller ej, om vi skal flytte eller ej… øv.

Lige nu er manglen på vished for mig ikke så rar. Jeg vil meget hellere have en afklaring (også hvis den var negativ) end den ventetid vi har nu. Det er ligsom i skolen når man har været til eksamen og går og venter på sin karakter. Man kan intet gøre, men det har lidt betydning hvad resultatet bliver.

Vi håber naturligvis at vi kan få lov til at købe huset. Det er vores forventning at sælger vil være med til nogen af vores ændringsforslag mens andre vil blive afvist. Vi regner altså med at skulle træffe en beslutning engang i fremtiden hvor vi skal snakke om hvor stor en risiko vi vil tage.

Vi venter i spænding.

/Dann

One thought on “Huskøb: Vi venter stadig…

  1. Vores advokat har d.d. sendt et brev til sælgers advokat hvor han rykker for svar.

    Vi krydser fingre.

    /Dann

Der er lukket for kommentarer.