Endnu et par bøger er læst

I løbet af de sidste fire uger er det ikke blevet til særligt meget læsning. Faktisk har jeg kun fået læst de fire bøger der er angivet på billedet herunder. Det var hvad det kunne blive til siden sidste bunke blev læst. Bøgerne er alle fra Børsens Forlag (hvilket hovedparten af mine ulæste bøger i øvrigt er).

Det har alle været interessante bøger med en interessant synsvinkel på en relevant problemstilling. Det faglige niveau har dog været meget forskellig mellem de enkelte bøger.

Læste bøger pr. 26. april 2008

Oversigten over de bøger jeg dels har læst og dels stadig ejer er endnu ikke opdateret med de bøger der er læst i år. Det står på den store to-do liste til engang når bogreolen er tømt.

Selvom bogreolen langtfra er så fyldt som den har været tidligere, så er der (som det kan ses på nedenstående billede) stadig rigtig mange ulæste bøger. Bøger som jeg glæder mig til at læse.

Bogreolen med ulæste bøger den 26. april 2008

Det er stadig lidt en drøm for mig at få tømt (dvs. læst) bogreolen inden året er omme. Jeg krydser fingre for at jeg når det. Hvis tempoet for april måned fortsættes, så kan jeg ikke nå det. Vi må se.

Jeg vil gerne være færdig med bogreolen dels fordi det er rart at være færdig og dels fordi det kunne være rigtig godt at have så få bøger stående hvis nu jeg var så heldig at blive optaget på det psykologistudie jeg gerne vil ind på. Kommer jeg ind, så vil jeg få en masse pensum som skal læses. Det betyder ganske givet at jeg ikke får tid til at tømme bogreolen… så jeg håber at kunne få fjernet et par bøger eller fire i løbet af den næste måneds tid. Bare for at være forberedt på hvis jeg skulle blive optaget på psykologi. Er jeg så heldig at blive optaget, så bliver jeg ikke færdig med reolen i år.

Resten af dene weekend kommer dog ikke til at blive brugt på at læse bøger. Der skal ryddes lidt op herhjemme og så har jeg bunker af papirer der enten skal læses, sorteres, arkiveres eller på anden måde behandles. Kort sagt: oprydning og “husholdning”.