Miniferie til Amsterdam (dag 6)

Rejsedagbog fra vores tur til Amsterdam

Klokken 9.30 havde mændene fået pakket bilen og vi var klar til den lange tur hjem til Danmark. Vi havde haft nogle rigtig gode dage i Amsterdam. Det er en rigtig hyggelig by, og så var vi så heldige at være på besøg hos nogle dejlige mennesker samt ikke mindsat at være taget derned med nogle andre venner. Det havde været en super god tur. Ærgeligt at morgendagen betyder at Dann skal på arbejde igen (han skal til København).

Efter at have fundet ud på motorvejen var det bare at følge den de næste mange kilometer. Lidt efter klokken 11 gjorde vi holdt på en rasteplads med en McDonald’s, hvor vi fik frokost. Derefter gik turen videre. Der skete ikke det helt store på turen. Trafikken kørte ok og der var ingen problemer. Vi røg ind i 3 vejarbejder, men ud over at vi kørte lidt langsommere, var der ingen problemer med det.

Vi var i Brørup ved Lones forældre lige omkring kl. 18.20. Turen tog os altså 9 timer inkl. pauser. Efter en spisepause kørte Dann og jeg hjem og var hjemme i Viby lidt over klokken 21. Vi var trætte, men ved godt mod, da vi kom hjem efter en dejlig tur.

Tak til Dina og Tomas fordi I åbnede jeres hjem for os, brugte tid på os og var vores guider. Også tak til Freya, Lone og Jan for en rigtig god tur.