Miniferie til Amsterdam (dag 5)

Rejsedagbog fra vores tur til Amsterdam

Vi spiste morgenmad omkring 9.30. Derefter gik turen ind til et marked, Albert Cuyp, hvor vi gik rundt lidt tid. Der var masser af ”ragelse” til salg. Vi købte ikke noget. Derefter gik vi hen og fik frokost ved et pandekagehus. Jeg bestilte en pandekage uden noget og fik så en med flormelis og smør. Hende der betjente os var vist i dårligt humør, for hun var rigtig sur.

Vi efterlod Lone og Jan på fotomuseum, mens vi andre gik ned til Central Stationen og tog en færge over til en ø. Der så vi en sluse og Freya fik gået en masse. Hun fik også lidt at spise. Vi fik lidt at drikke på en cafe. Turen gik så over til Anne Frank huset, hvor Dann og jeg havde købt en internetbillet. Vi gik lige forbi køen, som desværre ikke var så lang den dag :-). Det var spændende og lidt uhyggeligt at se, hvor 8 mennesker boede i så lang tid.

Efter at have set Anne Frank huset mødtes vi med de andre og fandt en traditionel hollandsk restaurant at spise på. Jeg synes dog ikke maden var så god, men de andre var fint tilfredse.
Efter maden tog vi tilbage til Dina og Tomas og sad lidt og sumpede inden vi gik i seng.