En påske med sygdom og bøger

Jeg var en af de få på min arbejdsplads der var på arbejde de tre arbejdsdage i sidste uge. Næsten alle havde valgt at holde fri. Da vi dels skulle flytte kontor og dels havde en deadline på et projekt så valgte vi i min gruppe ikke at holde fri. Det betød at der kom meget fra hånden i løbet af de tre dage. Dejligt at komme tilbage efter påske til en relativ pæn indbakke.

Siden torsdag i forrige uge har jeg været lidt småsyg. Det synlige resultat af dette var at jeg fra onsdag klokken ca. 21 til fredag formiddag var vågen i sammenlagt 6 timer. I løbet af påsken fik jeg det gradvist bedre, men var endnu ikke helt på toppen da det blev tirsdag og arbejdet kaldte igen.

Bøger der er læst i påskenForuden at være syg, så er påsken gået med at læse lidt bøger. Det har været en blandet omgang. Alle bøgerne på nær én kan anbefales i forskellige sammenhænge. De læste bøger kan ses til højre. Bogreolen har stadig et utal af bøger der ikke er læst og jeg ved at der snart kommer en ny med posten fra Børsens Forlag. Den skulle gerne vente på mig når jeg kommer hjem på fredag efter at have været af sted på tre dages kursus i København.

Hvis alt går vel, så når jeg at tømme bogreolen inden udgangen af i år. Det er i hvert tilfælde målet. Formålet med den øvelse er at få plads til alle de nye og spændende bøger der udkommer løbende (de fleste af dem der mangler at blive læst er et eller to år gamle).

Bogoversigten på hjemmesiden er endnu ikke opdateret med de bøger der er læst her i påsken og ej heller dem der blev læst i sidste omgang. Jeg regner med at opdatere den efter næste bunke bøger er læst… måske.