Billeder fra juleturen til Berlin

Det er dejligt med lidt juleferie fra arbejde. Det giver dels mulighed for at vende døgnrytmen helt på hovedet (er udpræget B-menneske) og dels mulighed for at rydde op i “bunkerne”.

Et af punkterne på “den store opgaveliste” har været at få færdigbehandlet de billeder der er taget fra vores lille juletur til Berlin. Det er nu gjort i overensstemmelse med de retningslinjer der står andensteds på denne hjemmeside.

Turen til Berlin blev planlagt for snart 2 år siden hvor vi sammen med nogle venner blev enige om at tage på en juletur. Vores kalendere kunne først gå op i en højere enhed i år, så derfor blev turen udskudt indtil slutningen af november i år.

Vi tog af sted torsdag den 29 november og kom hjem igen søndag den 2. december. Vi ankom til hotellet omkring midnat den 29. november og var hjemme ca. 22:00 om søndagen. Alt i alt var det en helt fantastisk tur med rigtig mange gode minder. Vi fik set en masse ting og fik drukket en del øl.

En perfekt start på julen for os, og for mig en super god måde at fejre afleveringen af min hovedopgave på.

Jeg håber vi engang i fremtiden kan få vores kalendere til at gå op igen så vi kan få en juletur mere.

Billederne fra juleturen til Berlin kan ses her på hjemmesiden.

2 thoughts on “Billeder fra juleturen til Berlin

Der er lukket for kommentarer.