Øv, det er hverdag igen

I onsdags var min første dag på arbejde efter hvad der næsten har været en hel måneds ferie (fra den 4. juli om aftnen til den 1. august om morgnen). Efter at have brugt de sidste par uger på at vende vores døgnrytme så vi gik i seng omkring klokken 3 og stod tilsvarende sent op, ja så var et ret hårdt at komme op af sengen, ud i badet og ikke mindst at tage på arbejde.

For at være bare lidt med når dagen startede tog jeg på arbejde så jeg var der allerede 7:30 (hvilket er tidligt for mig). Her var det første der mødte mig selvfølgelig en enorm indbakke som jeg endnu ikke er færdig med at komme igennem. Hvad der også mødte mig i indbakken var en masse lykønskninger fra kollegaer. Hvor er det rart at der er tænkt på mig/os og at jeg nu kommer tilbage på arbejde som en gift mand.

Nyt navn 

At jeg kommer tilbage som en gift mand kan jeg selvfølgelig se på min finger, men det var også tydeligt at se i indbakken da jeg har fået nyt navn. Det betyder at alle mine mails var adresseret til Dann Bleeker Pedersen og ikke Dann Pedersen som de plejede. Fedt at se det på skrift.

Jeg har allerede hørt mig selv om talt som Dann Bleeker, hvilket jeg nok lige skal vende mig til. Tror dog at det bliver mere og mere almindeligt at jeg hedder Dann Bleeker idet det er det man skal starte med at skrive i Outlook hvis man vil sende mig en mail og det er også lidt mere specielt end Pedersen. Jeg har opdaget at hvis man har et specielt efternavn eller mellemnavn så bliver det tit brugt da alle så hurtigere ved hvem man snakker om.

Svært at starte igen

Normalt plejer jeg ikke at kunne holdes væk fra mit arbejde. Det er noget jeg går rigtig meget op i. Mit arbejde er vigtigt for mig, idet det er her jeg finder mange forskellige faglige og personlige udfordringer. Men for første gang siden jeg blev færdig med studiet så havde jeg slet ikke lyst til at ferien skulle slutte. Den skulle helst vare evigt.

Jeg er endnu ikke helt oppe i normalt tempo endnu, og det kan godt mærkes på hvor meget jeg får fra hånden. Det er så også første gang at jeg har holdt ferie i så lang tid.

Savner Lene

Det sværeste ved at være tilbage på arbejde er uden tvivl at jeg ikke er sammen med Lene hele tiden. Vi har lige brugt en måned hvor vi ikke har lavet andet end at være sammen, kigge hinanden dybt i øjnene og ikke mindst delt en masse gode oplevelser. Den bedste oplevelse var selvfølgelig vores bryllup og den efterfølgende bryllupsrejse, men tiden siden har også været som at flyve på en lille lyserød sky. At være væk fra Lene en hel arbejdsdag er faktisk ret svært.

Det kan være det bliver bedre i morgen…

P.S. Nej, jeg har ikke lært at stave, men Google Toolbar har indbygget stavekontrol på dansk.