4. dag på tur til Rom (27. november 2006)

Efter en vidunderlig aften vågnede vi op i det smukke værelse og skulle desværre videre. Dagen startede med endnu et vidunderligt karbad. Morgenmaden blev indtaget i stueetagen i endnu et fint lokale. Jeg fik æg og bacon, noget brød og en masse frugt. Derudover fik vi kaffe og appelsinsaft. Turen gik tilbage til værelset for at pakke de sidste ting og derefter sad jeg og ventede, mens Dann tjekkede ud. Vi gik op til det sted, hvor han friede og jeg tog en masse billeder. Vi gik helt til udsigtspunktet, hvor vi var dagen før på hestevognsturen. Derefter gik vi tilbage til den Spanske Trappe. Vi gik ned af den. Den er enorm. Vi tog en masse billeder og bevægede os mod Metroen og tilbage til det ”almindelige” hotel og lagde vores bagage, inden vi tog af sted igen. Vi tog Metroen ned til Circus Maximus og gik hen til floden Tiberen, hvor vi fortsatte over på en lille ø og over på den anden side. Der fandt vi et sted, hvor man kunne komme ud og sejle på Tiberen, men der var lang tid til den næste tur. Vi gik derfor tilbage på den anden side af floden og gik langs den.

Vi kom til et sted kaldet St. Angelo Castle efter en lille tur gennem nogle små gader. Vi fandt en lille cafe, hvor vi fik en øl og jeg fik noget pasta at spise. Vi gik videre og tog en masse billeder af Kejser Hadrians borg. Vi fandt en Metro-station (tror jeg) og endte tilbage på hotellet, hvor vi slappede lidt af. Jeg tog et bad, mens Dann blundede og derefter tog vi metroen til den Spanske Trappe. Jeg væltede desværre og slog mig på mine hænder og et ene knæ og lavede en ridse i min helt nye ring. Øv.

Vi fandt ned i byen og i en sidegade med udsigt til et eller andet palads, satte vi os ned og fik noget at spise. Dann fik bresola og jeg fik melon og skinke. Til hovedret fik Dann pasta med tomatsovs og jeg fik pasta med laks. Vi gik bagefter tilbage til hotellet og lagde os til at sove.