Påskeferien

Mandag var Signe og Dann i Esbjerg og se, hvor jeg arbejder. Det var rigtig hyggeligt. Jeg arbejdede, mens Dann og Signe var i badeland. De var meget glade og lidt trætte, da de hentede mig bagefter. Vi spiste på Jensens Bøfhus, for vi havde lovet Signe, at vi skulle på restaurant på et tidspunkt i påsken. Turen hjem fra Esbjerg var noget længere end sædvanligt, for Signe var træt, men ville ikke sove i bilen, selvom vi sagde, at det var ok. Hun blev ved med at sige, at hun kun ville sove i sin seng. Hun holdt sig også vågen hele vejen hjem, selvom hun var noget så træt efter en god dag.

Tirsdag var vi alle tre hjemme om formiddagen. Signe og jeg var bl.a. på legepladsen. Vi hyggede os rigtig meget og det kunne også blive til et besøg fra bedsteveninden Ida fra vores vej. Jeg skulle i byen og købe Danns fødselsdagsgave, aflevere en bog og til mindfulness hos en psykolog. Imens hyggede Signe og Dann hjemme med alt muligt godt.

Onsdag skulle jeg igen på arbejde. Det var jeg ikke meget for, men jeg havde lovet, at jeg kom den dag, så af sted med mig kl. 6 om morgenen. Der var heldigvis ikke så meget trafik på vejene, for mange holdt fri. Signe og Dann hyggede med at tage i Randers Regnskov. Det bedst for Signe var at de havde kaniner. Efter turen i Regnskoven, tog de i Randers Storcenter og købte ind i Kvickly og fik også lidt at spise. Signe sov på vej hjem. Farmor og farfar kom på besøg om eftermiddagen og blev og spiste med. Det var som altid super hyggeligt.

Torsdag skulle vi have været i zoo i Aalborg, men Signe ville hellere lege med Nanna, så det blev ikke til noget. Nanna var her i tre timer og de to tøser hyggede sig gevaldigt. Signe blev så ked af det, da Nanna skulle hjem. Resten af dagen gik med hygge og indkøb til resten af påskeferien og to gange brunch.

Fredag have vi vores gode genboer på besøg til brunch. De har en dreng som er ca. 5 mdr. yngre end Signe og de går i samme gruppe i børnehaven. De legede rigtig fint, mens vi voksne spiste os mætte i alt den gode mad. Da de var gået gjorde vi klar til næste dags brunch, hvor det også var tid til at fejre Danns 33-års fødselsdag. Dann gik sent i seng og stod tidligt op for at lave brød nok til 20 mennesker. Vi var så kun 9, men hvem tæller 🙂 Mætte skulle vi nok blive.

Lørdag var Signe og jeg så spændte for vi skulle vække Dann og sige tillykke. Han fik gaver i sengen og fik sunget fødselsdagssang. Klokken 11 kom hans familie og min mor og vi hyggede os alle med god brunch. Dagen gik hurtigt og Danns familie tog først hjem, da det var sengetid for Signe. Dann havde haft en god dag. Jeg gik tidligt i seng, men vi nåede da at hygge os lidt sammen, inden jeg smuttede.

Søndag sov vi lidt længe pga. sommertid. Det skulle afskaffes. Det skaber kun problemer. Signe reagerer kraftigt på det. Men op kom vi da. Så skulle Signe hen til farmor og farfar og hygge. Vi fik ryddet lidt op og jeg var på lossepladsen med en masse affald og så gik jeg så op og sov i 3 timer. Jeg var træt.

Mandagen gik ligeledes med hygge og pludselig var det blevet tirsdag og tid til børnehave og arbejde igen.

Vi havde en god og hyggelig påskeferie, der bare var alt for kort. Vi kunne sagtens have brugt flere dage.

/Lene

2 thoughts on “Påskeferien

 1. Vores planer i påskenPlanlægningen af ferien

  I starten af påskeferien tog vi alle tre fat i en blok post-its og nogle tusser. Dem brugte vi til at snakke med Signe om alle de ting hun gerne ville i ferien. Det blev til alt fra at besøge mors arbejde til at spise en is. Alle tingene blev tegnet på post-its og vi lavede planen for hvad vi skulle hvornår.

  Hver dag kunne Signe så selv flytte sedlerne rundt fra planlægnings bunken til gennemført bunken.

  Det viste sig at være en fantastisk god måde at gøre det på da vi ikke kun fik gjort det meget synligt for Signe, men vi fik også gjort hende super begejstret for de ting vi havde planlagt og hun var med til at lave planen.

  Det gør vi helst sikkert igen.

  vh
  Dann

 2. Hvad var det bedste i påsken? Signe kiggede meget på sedlerne og svarede at det var tre ting:
  1) Sove hos farmor og farfar
  2) Holde fars fødselsdag
  3) Være i badeland

  Sødt.

  /dann

Der er lukket for kommentarer.