Farvel til Skanderborg og goddag til Esbjerg

I mandags havde jeg sidste dag i løntilskud i Skanderborg Kommune. Jeg har været rigtig glad for at være der og havde lige lært folk at kende, så det var trist at skulle sige farvel til de fantastiske mennesker, der arbejder i Analyse og Innovation i Skanderborg Kommune. Vi havde en lille morgenmadsseance, hvor jeg havde bagt boller og købt lidt pålæg m.m. Det var rigtig hyggeligt at sidde sammen alle sammen og snakke om løst og fast. Jeg var også så heldig at få en Poul Pava kaffekop til bilen, så jeg kan få kaffe med i bilen om morgenen. Det var en super tanke og jeg bruger den hver dag og tænker tit på dem i Skanderborg.

Jeg fik sagt farvel på en god måde og heldigvis var det jo for at fortsætte et andet sted og ikke bare farvel og så hjem på sofaen de næste måneder. Jeg har haft en god tid i Skanderborg og er altid klar på at komme tilbage dertil en anden gang.

Tirsdag morgen skulle jeg være i Esbjerg kl. 9. Desværre havde det sneet om natten og jeg stod op til ca. 10 cm. sne overalt. Det var ret trælst. Heldigvis var jeg i god tid og trillede stille og roligt af sted mod Esbjerg. Der var mange andre biler på motorvejen og det gik ikke særlig stærkt. Jeg ramte kø ved Vejle og frem til efter Kolding. Jeg mødte også kø ved afkørslen til Esbjerg. Men alligevel var jeg i Esbjerg ca. 20 min over 8. Jeg skulle lige finde en parkeringsplads også og kørte lidt rundt, for de fleste steder var der tidsbegrænset parkering og det kunne jeg jo ikke bruge. Det lykkedes dog og jeg var ved Rådhuset lidt i 9. Og så startede dagen ellers. Jeg mødte min nye chef og nogle fra min nye afdeling og fik spist morgenmad sammen med dem, der var på arbejde. Derefter gik dagen ellers med at møde nye mennesker og sætte sig ind i nye ting og sådan gik resten af ugen.

Jeg har været rundt på Rådhuset og møde folk fra Teknik og Miljø og har også været i en anden bygning og møde dem, der arbejder der. Det drejer sig om rigtig mange mennesker og jeg kan ikke huske dem alle, men det var rart at møde folk. Mange sagde, at vi ville komme til at se noget til hinanden, da de har opgaver til mig. Det glæder jeg mig til.

Torsdag mødte jeg for første gang Anne, som jeg skal vikariere for. Hun sætter mig langsomt ind i tingene, så jeg nemmere kan tage over, når hun går fra på barsel. Jeg er begyndt at få overdraget sager og mens, hun stadig er på arbejde, laver vi tingene sammen, så jeg ikke bare bliver kastet ud i det. Det er super fedt at arbejde med jura igen og jeg er rigtig glad for arbejdet under Teknik og Miljø området, så det er bare så fedt at være startet i Esbjerg Kommune. Samtidig virker de øvrige medarbejdere super flinke og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem i de næste mange måneder.

Kort sagt er det fedt at være begyndt i et nyt arbejde og jeg får lov til at arbejde med lige præcis de områder af juraen, som jeg finder mest interessant. Det kan kun blive godt.

/Lene