“Nytårsferie”

Dann og jeg (og nu selvfølgelig Signe) har i nogle år haft en tradition med, at vi holdt nytår sammen med et vennepar og deres datter på et feriested. Turen er tidligere gået til Skallerup Klit to gange og en enkelt gang (dog uden den store succes) til Øster Hurup. I år besluttede vi, at turen skulle gå til Lalandia i Billund.

Torsdag tog Signe og jeg af sted mod Billund klokken 13.30. Vi ankom til Lalandia lidt i tre og gik direkte i badeland. Signe kunne godt kende det og var meget begejstret. Hun havde heller ingen vandskræk og løb direkte ud i vandet. Det var fantastisk at være sammen med hende. Mens vi var i børnebassinet kom Dann ind til os. Signe blev så glad for at se ham. På vejen hen til hytten mødte vi Lone, Jan og Freya, som lige var på vej i badeland. De nåede dog ikke at være der længe inden det lukkede. Tilbage i hytten spiste vi risengrød og hyggede inden Signe skulle i seng. Da begge piger sov, spillede vi voksne trivial persuit og hyggede os.

Fredag morgen vågnede Signe kl. 5, men vi holdt os inde på værelset indtil kl. var 7. Så stod vi op og satte os ind i stuen og så tegnefilm. Da de andre så småt begyndte at stå op, spiste vi morgenmad og hyggede videre. Klokken 9 åbnede legelandet, så der tog vi over og opholdt os. Både Signe og Freya fik lavet bolcher og det var et stort hit. Efter en tiltrængt middagslur for både Signe og jeg, tog vi i badeland og hyggede os der indtil klokken var 18. Så gik vi op og tog tilbage til hytten, hvor Jan og Lone havde maden klar. Aftenen gik endnu en gang med hygge.

Lørdag morgen havde jeg det ikke så godt, men jeg stod da op med Signe, da hun endnu en gang vågnede kl. 5. Vi hyggede os sammen til de andre stod op. Da klokken blev lidt i 10, tog alle de andre i badeland. Jeg tog ud og købte ind og da jeg kom tilbage, tog jeg en lang lur. Signe og Dann kom tilbage fra badelandet kl. 15 og så tog Signe en lur på 2 timer. Imens lavede Dann og jeg mad og hyggede os med det. Aftenen gik med at spille kort og læse. Klokken var halv 10 inden Signe faldt i søvn, fordi hun havde fået en lur så sent.

Søndag morgen vågnede Signe endnu en gang kl. 5, men kom over i vores seng og faldt til vores store overraskelse i søvn igen. Hun vågnede da klokken næsten var 8. Vi stod op og spiste morgenmad og pakkede alle vores ting. Klokken lidt over 9 var vi klar til at tjekke ud. Vi tog derfor i legeland, hvor vi var i ca. 45 min. Derefter sagde vi farvel til Lone, Jan og Freya og tog i badeland, hvor Signe og Dann hyggede sig rigtig meget. Jeg var overhovedet ikke på toppen, så jeg sad og læste i en stol det meste af tiden. Turen gik hjemad omkring kl. 2.

Det var en rigtig hyggelig tur i hyggelige rammer og i hyggeligt selskab. Vi kan rigtig godt lide Lalandia, men ville nok ønske, at det var lidt billigere. Selv parkering koster penge…

/Lene