“Djurs Sommerland i dag”

Signe og mor på hesten i Djurs SommerlandI dag skulle vi i Djurs Sommerland med Signe. Vi tog af sted, så vi var der lidt over 10, da de åbnede kl. 10. Nærmest hele vejen kørte vi med i en lang hale af biler, så vi kunne godt se, at der ville være mange mennesker derude. Det viste sig også at være helt rigtigt. Vi skyndte os ind og gik ned i fjerneste ende til safari-bådene, de gule banan-både, som Signe var så glad for sidst vi var der. Det var også et hit denne gang. Hun var meget begejstrede for alle dyrene.

Efter to ture, tog vi en tur i Rio Grande. Det var dog ikke lige så sjovt for Signe, som det andet. Derefter blev det tid til at stå i kø for at prøve de mekaniske heste. Det synes Signe var sjovt. Vi pustede sæbebobler. Det kunne derefter blive til en softice, som Signe og jeg delte, mens Dann fik en slush-ice. Det hittede også rigtig meget.

Vi skulle tilbage til hestene, hvor Dann denne gang tog med. Derefter tog vi ud og kørte med det tog, der kører rundt i det meste af parken. Det gjorde vi længe, da Signe synes det var rigtig sjovt. I lilleputland sejlede Dann med Signe og jeg fløj i ballon og i fly med Signe. Sejlturen kunne hun godt lide, men de andre to ting, var ikke så sjove for hende.

Frokosten blev indtaget lidt sent og bestod af pizza- og pastabuffet. Det var ikke den store kulinariske oplevelse, men vi blev mætte. Dann og Signe tog derefter i indendørs legeland, mens jeg kiggede på. Det var også rigtig sjovt og Signe grinede i boldene og rutchede i rutchebanerne. Hun var træt og glad, da vi gik derfra.

Signe skulle selvfølgelig også have en tur på trampolinerne. Det morede hun sig med og Dann hoppede også lidt med. Klokken var efterhånden blevet mange og Signe skulle da lige en tur i piratfisken (mini træstamme), inden vi skulle hjem. Vi stod i kø i lang tid, men selve turen var et kæmpe hit. Hun synes det var sjovt og grinede bare, da hun blev våd. Hun blev spurgt, hvad hun helst ville prøve, for der var kun tid til en sidste tur inden lukketid. Hun valgte piratfisken igen og gik glad og våd derfra.

I bilen på vej hjem faldt hun i søvn næsten inden vi var ude fra parkeringspladsen. Hun havde oplevet utrolig meget og havde ikke sovet middagslur, så hun var meget træt. Det var en fantastisk dag for os alle tre. Signe prøvede en masse sjove ting og lavede kun det, hun havde lyst til. Samtidig nød vi forældre at se hende så glad og tilfreds og legende. At der var mange mennesker betød ikke så meget. De gange vi stod i kø, var Signe så dejlig tålmodig, at det ikke var noget problem.

Vi glæder os allerede til vi skal til Djurs Sommerland igen. Og det bliver nok snart.

/Lene