Et års undersøgelse af Signe

Signe har i dag været til et års undersøgelse hos lægen. Heldigvis trives hun fint og fik da også et “godkendt” stempel fra lægen. Hun måler nu 77 cm i højden, vejer 9,5 kg og har et hovedstørrelse på 45 centimeter.

Tænk sig at hun er vokset 6,1 kg og  25 centimeter i højden i løbet af det sidste år. Hun er på samme tid en enormt stor pige og en enormt lille pige. Enorm stor når man sammenligner med, hvor stor hun var da hun kom til verden, og enorm lille hvis man tænker på, hvor stor hun er om et par år.

Samtidig med det obligatoriske “servicecheck” skulle hun også vaccineres. Et skud i hvert lår blev det til. Der kom lidt gråd fra Signe, men allerede inden hun havde fået tøj på igen, var hun faldet til ro. Hvor er hun altså bare blevet stor. Første gang hun skulle vaccineres tog det meget lang tid inden hun faldt til ro, mens det bare går rigtig hurtigt nu.

Næste planlagte besøg hos lægen er, når hun bliver 15 måneder. Der skal hun have endnu et stik. Næste undersøgelse er først, når hun bliver tre år. Der er godt nok længe til. Det har været rigtig dejligt at være til læge med Signe løbende for at følge hendes udvikling. Nu er vi helt for os selv (ja vi kan bare ringe, men alligevel). Skræmmende og spændende og interessant på samme tid.

I dag var det mig der var så heldig at have Signe med til lægen, da Lene lå derhjemme og var syg. Mens vi ventede hos lægen sad hun på mit knæ det meste af tiden. Det blev kun afbrudt af, at hun fik øje på noget legetøj bag mig. Det fik hende til hurtigt at komme ned på gulvet, kravle under min stol og hen til legetøjet, der behørigt blev leget med de næste 10 minutter, inden vi skulle ind til lægen. Det var en ren fornøjelse at være til læge med hende.

Jeg glæder mig til at følge hendes udvikling i de kommende år.

/Dann