Signe kravler…næsten

Eller kravler er nok så meget sagt. Efter at have været i bad i går eftermiddag, møffede Signe rundt på gulvet ovenpå ude at have tøj på. Det gør hun tit, så jeg tænkte ikke så meget over det. Hun rejste sig også op på alle 4, som hun også tit gør og så falder hun normalt ned igen med det samme. Men i går lykkedes det hende at kravle to skridt, inden hun faldt ned igen. Jeg var bare så stolt af hende og hun forstod slet ikke, hvorfor jeg blev så glad og hoppede rundt. Hun gjorde jo ikke noget specielt. For mig var det dog meget specielt og jeg ringede straks til Dann og fortalte den store nyhed.

Efter at hun fik tøj på i går, har hun dog ikke vist nogen som helst tegn på, at hun nu har fået fat i, hvordan eller hvorfor man skal kravle. Og hun møffer rundt på maven, som hun normalt gør. Så det øjeblik i går, er åbenbart væk igen. Men sikke da stolt man kan nå at blive over så lidt.

/Lene

3 thoughts on “Signe kravler…næsten

 1. ja det er fantastisk!! især så overvældende det er for en som forældre… det kan til stadighed komme bag på mig hvor rørt jeg kan blive over fremskridt, fysisk såvel som intelektuelt 🙂

  Men det kan da være at jeres gulve er alt for glatte at kravle på, hvis Signe har bukser på samtidig. Hvis det er varmt nok på gulvet, så prøv at lade hende kravle rundt i bare ben – det kan være det bliver nemmere for hende 🙂

  KNUS

 2. Nu kan man stryge næsten i titlen. Hun begyndte i dag at kravle lige så langt som hun har lyst til. Skal hun kun lidt frem (under ½ meter) så tager hun typisk den gamle facon, men skal hun længere, så bliver der kravlet…. og nå ja, så er hun begyndt at rejse sig op af alting. Hun har også fået styr på at sætte sig ned (og op) helt som hun ønsker.

  Det er helt tydeligt at hun elsker at stå op, ligesom hun er syper stolt når hun går rundt ved at holde fast i tingene.

  Nu er vi spændte på hvornår hun næsten kan gå – hun kan allerede gå hvis hun holder ved sofaen (men det går langsomt) og hun kan gå hvis vi holder ved begge hendes hænder…. det bliver sjovt at se om det er før eller efter hun bliver et år.

  /Dann

  /Dann

Der er lukket for kommentarer.