Signe går med hjælp

Signe kan, som vi tidligere har skrevet, bevæge sig, men endnu ikke kravle. Hun øver sig rigtig meget i at kravle, men det er som om benene ikke rigtigt vil samarbejde. Der er kommet rytme i hendes bevægelser, så når hun “kravler” er det helt som hun skal, hun skal bare holde maven over jorden hele tiden.

Selvom man ikke kan kravle, så kan man jo godt eksperimentere med at gå. Netop det tog Signe initiativ til i forrige weekend. Hun har været vild med at stå op, mens man holder hende i hånden og i den forrige weekend tog hun det første skridt fremad – man skal jo udforske verden lidt! Det blev til en lidt længere tur (hvor hun fik en del hjælp til at holde balancen). Turen kan ses i nedenstående video. I dag “går” hun meget mere selvsikkert og holder meget bedre sin balance.

Vi tror, at der går lang tid inden hun begynder at gå rigtigt, men i går begyndte hun at “gå” lidt rundt ved at støtte sig til stuebordet og sofaen. Hun væltede naturligvis et par gange, men skulle straks prøve igen. I øjeblikket er det bedste man kan at stå op eller endnu bedre at gå. Man kan se, hvordan hun både synes det er sjovt og samtidig er pavestolt. Måske fordi hendes forældre har travlt med at rose hende 🙂

Det er utroligt, hvor hurtigt hun udvikler sig. En kliche som nok kan bekræftes af alle forældre. Man ville ønske at tiden gik lidt langsommere, så man kan nyde det enkelte udviklingstrin til fulde, så man kan nyde hvordan barnet ser på livet og sin verden. “Desværre” har barnet andre planer. Der er nye ting der skal læres, en verden der skal udforskes og nogle forældre der skal imiteres. Det går stærkt, men hvor er det fantastisk at være vidne til.

/Lene & Dann

One thought on “Signe går med hjælp

  1. det lyder altså som om faren er en kende mere begejstret end barnet 😉
    skønt videokklip!!!!

Der er lukket for kommentarer.