Udsættelse af specialeaflevering :-(

I dag skulle jeg have afleveret mit speciale. Men for 3 uger siden blev jeg klar over, at jeg simpelthen ikke kunne nå at aflevere til tiden. Jo måske kunne jeg aflevere noget, men ikke noget jeg kunne stå indenfor selv. Og det havde jeg det rigtig skidt med. Derfor tog jeg den hårde beslutning, at jeg måtte be om udsættelse af afleveringsfristen. Derefter blev der skrevet en mail til studienævnets sekretariat og dagen efter havde jeg udsættelsen på plads. 

Det er ikke alle, der sådan bare lige kan få udsættelse af afleveringsfristen. Jeg kunne få det, fordi jeg har været på barsel med Signe og den tid går fra i de 6 mdr., man nu har til at lave sit speciale. Når man har født, kan man holde 6 mdr. barsel.  Jeg skulle oprindeligt have afleveret 30. januar, men pga. barsel gik jeg glip af 3 1/2 måneds skrivetid. Den tid blev så lagt oveni barselsperioden, som ifølge skolen sluttede i maj. Og vupti, så har jeg en ny afleveringsfrist, der hedder 1. september. Der er længe til, men jeg afleverer så snart jeg overhovedet kan. Det bliver, når jeg er nogenlunde tilfreds med det, jeg har fået skrevet.

Det betyder, at jeg stadig knokler løs, når jeg har muligheden for det. Jeg sidder på uni og skriver. Jeg har ikke nogen studieplads, så jeg må kæmpe om pladserne på jura-bibliotekets læsesal sammen med alle andre eksamenslæsende. Det er nogle gange ret trælst for der er meget larm, men det er bedre end at være hjemme. Hjemme ville jeg aldrig få lavet noget, for så vil jeg hellere bruge tiden sammen med Signe og Dann. Det er dog ret hårdt, at være væk fra min dejlige familie og vi har ikke så meget tid sammen alle tre. Jeg tager så tidligt afsted, som jeg kan og kommer hjem omkring klokken 18. Det giver ikke meget tid til at være sammen. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at få afleveret. Og jeg skal snart have afleveret… 

/Lene