Første overnatning ude

Ja Signe skulle passes fra igår lørdag til i dag søndag, da vi skulle til bryllup. Bryllupsfesten skulle holdes i Skals. Det ligger 20 min. fra Højslev, hvor Rikke og Christian (Lenes bror og kæreste) bor, så det var bare så perfekt, at vi kunne få dem til at passe Signe. Der var også Rikkes drenge  og Signes kusine Silke, så vi var sikre på, at Signe nok skulle blive underholdt. 

Efter vielsen i Tved kirke, kørte vi nordpå med Signe. Det var i øvrigt også første gang, at hun skulle sidde så længe i bilen. Det tog hun nu meget fint, pånær lige de sidste 10 min., hvor hun ind i mellem brokkede sig. Dog ikke mere end vi kunne holde ud at høre på.

Afleveringen hos Rikke og Christian gik ret hurtigt, da vi skulle være på feststedet så hurtigt som muligt. Derfor afleverede vi hende bare i autostolen ude i indkørslen. Det var også bedre for især mig, for jeg havde ondt i maven ved tanken om at aflevere Signe. Vi kunne da også høre Signe stikke i et hyl, da vi kørte bilen ud af indkørslen. Det var godt, at det var Dann, der kørte, ellers var vi aldrig kommet afsted. Det var svært at skulle gå fra hende. Men vi kunne samtidig ikke forestille os et bedre sted at få vores lille prinsesse passet. 

Det var en lidt underlig tur i bilen. Vi har været vant til, at Signe i hendes korte liv har været sammen med en af os eller os begge. Kun de få gange hun er blevet passet af vores forældre, har vi været væk fra hende begge to (det er sket 3 gange). Derfor var det meget underligt, at vi sad sammen i bilen, uden Signe var med os. Lene havde da også en lille klump i halsen. Men igen vidste vi, at hun var i gode hænder. 

Vel ankommet til feststedet gik der ikke længe før at vi modtog en SMS fra Rikke, som skrev, at hun havde været ked af det i starten, men nu var hun faldet til ro og legede med Silke og resten af familien. Så slappede vi begge af. Omkring klokken 2o fik vi så en besked mere, hvor der stod, at hun var faldet i søvn uden problemer og lå fredeligt og sov. Efter den nød vi bare den gode mad, vin, selskab m.m., som følger med sådan en dejlig bryllupsfest. 

Natten for os gik sådan nogenlunde. Vi savnede hende nok begge, men fik da sovet lidt. Glæden var stor, da vi havde spist morgenmad og skulle hen og hente hende. Hun lå og sov formiddagslur, da vi ankom. Så kunne vi få tid til at snakke lidt med Rikke og Christian. Det var gået rigtig fint og hun havde kun været ked af det lige efter vi tog afsted. Ellers havde hun leget, spist og sovet og, håber vi, hygget sig. 

Alt i alt var det en rigtig positiv oplevelse, for vi hyggede os og Signe var i gode hænder og hyggede sig også. Tak Rikke og Christian fordi I gjorde det nemmere for os at undvære vores lille prinsesse.

/Lene

P.S. Vi havde i øvrigt en fantastisk bryllupsfest hvor vi for første gang siden Signe kom til verden ikke skulle tænke på at kigge efter hende. Det var en rigtig god aften.