Glædelig jul!

Julekort 2008

“Det skete i de dage i november engang…”

Normalt søger Danns tanker hen imod jul når han hører den sætning. Det er nemlig starten på “Det er jul, det er cool” med MC Einar. For Dann er det stadig den bedste julesang der findes, men i år betyder teksten noget helt helt andet for os. Det skete nemlig i de dage i november engang, at Signe Bleeker Pedersen kom til verden. Vores jul i år bliver som en lille familie med mor, far og datter. Et nyt kapitel i vores julefortælling er startet, og vi glæder os til sammen at skrive de næste mange kapitler i de kommende år.

Sidste år på denne tid skrev vi om, hvordan familien Bleeker Pedersen snart skulle finde sine egne juletraditioner. Det er endnu ikke helt sket, da vi ikke har haft så meget tid til at fejre jul i år. Vi har dog aftalt at julepynten kommer op den sidste weekend i november og tages ned på et tidspunkt (her forhandler vi stadig lidt). Det er også i år vi har bestemt os for at holde jul sammen. Det har altid været “planen”, når vi blev tre, at julen skulle fejres sammen. Vi har derfor valgt at vi indtil videre holder jul hvert anden år hos henholdsvis Danns og Lenes familie.

I år holder vi jul hos Danns forældre. Det gør vi for det første fordi det ligger under 10 minutters kørsel fra Østergårds Alle. Herved er vi altid sikre på, at kunne komme hurtigt hjem, hvis vi gerne vil det, eller hvis Signe gerne vil det. For det andet passer det med, at Signes onkel og fætter også kommer til jul. På den måde bliver hele familien samlet. Det glæder vi os rigtig meget til. Næste år bliver det med Lenes familie, vi skal fejre jul. For Lene bliver julen i år ret speciel, da det er med Danns juletraditioner. Hver familie har sine juletraditioner, og i år bliver det primært Danns traditioner der kommer i fokus. Næste år bliver det omvendt, og herefter begyder vi nok stille og roligt at finde vores egen rytme – vores egne juletraditioner.

Julen i år er ikke kun speciel, fordi vi skal holde den sammen. Det er også den første jul, hvor vi er tre. Signe er kommet til verden. Lille Signe. Det har for os betydet at julepynten ikke er kommet op (på nær to nisser). Heldigvis er Signe ikke gammel nok til at vide det mangler endnu… men det er hun så småt til næste år, så hvis man kommer forbi Østergårds Alle 163 til næste december, så hænger der med garanti mere julepynt end der gør i år.

Julegaverne er blevet købt til alle andre end os selv (og Signe). Vi har for længe siden besluttet os for, at vi ikke giver hinanden julegaver, da vi har købt et hus. Det er vores julegave til hinanden Vi har dog snydt lidt og købt en lille gave til os begge to fra os alle tre. Ikke den store overraskelse når vi pakker den ud, men det er noget vi gerne vil have (og som ikke står på ønskeseddelen).

Glædelig jul til alle!

Kh

Signe, Lene & Dann

2 thoughts on “Glædelig jul!

Der er lukket for kommentarer.