Billeder af Signes første måned

Det er juleferie. En af de ting der har stået på den store to-do liste har været at få udgivet nogle billeder af Signe (der har været en vis efterspørgsel). Derfor har vi brugt de sidste par dage på at sortere, tagge, geotagge, skrive titler osv osv. Resultatet er at der nu findes et billedalbum med Signes første måned under overskriften Billeder her på hjemmesiden.

Billederne kan også ses nedenfor som et lille slidewhow.

/dann

11 thoughts on “Billeder af Signes første måned

 1. Hej Dina,

  Velbekomme. Snen var jeg meget i tvivl om. På den ene side er det bare lidt for meget lir, men på den anden side er det lidt julet.

  Har ikke helt bestemt hvornår der kommer en snerydning på hjemmesiden, men det bliver engang mellem jul og nytår.

  /Dann

 2. Altså ud over at min cursor opfører sig lidt spøjst når et fnug daler oven på den, så er det da hverken forstyrrende eller noget.
  Syntes også bare at det er hyggeligt.
  Og sikke en masse billeder. Hvor får du al den tid fra Dann?

 3. Tid? Til at tage dem er ret nemt 🙂 Men vi er elendige til at optage video med hende. Det arbejder vi på at blive bedre til. Video er noget andet end billeder – ikke bedre, bare ngoet andet.

  Tiden til billederne er ikke at tage dem, men at få styr på dem, uploade på Flickr og den slags. Det har taget et par dage og nætter de sidste par døgn. Det er jo nemt når man har ferie og så har mulighed for at udskyde psykologilæsningen 🙂

  Lene har også hjulpet da det er hende der har sat titler på alle billederne.

  /Dann

 4. Det kan jeg godt forstå. Vi har bare fudnet ud af at vi ikke kan vente. Eller mere korrekt: hvis vi venter, så får vi det aldrig gjort. Vores billeder fra Rom hængte i over et år, og da vi så endelig kom til dem havde vi svært ved at huske præcist hvor et billede var taget. Så vi prøver at gøre det så hurtigt efter de er taget som muligt… og der må aldrig gå over 6 måneder.

  /dann

 5. Årh sikke en serie af skønne billeder, dejligt at se lidt mere af den kære Signe, og ikke mindst; de nybagte lykkelige forældre! – det klæder jer!

  Og tak for det fine julekort, drengene synes det er en rigtig sød lille nisse!

 6. Dear Lene, Dann and Signe,

  So lovely to see all the pictures of Signe and both of you.

  We are so happy that all is well and we are very much looking forward meet you all soon and, most of all, to give a hug to Signe!

  With love,
  Keimpe and Janny
  The Netherlands

Der er lukket for kommentarer.