Sidste nat på Byvangs Alle

Det sidste hjemmelavede måltid på Byvangs Alle havde vi søndag den 10. august. Herefter blev køkkenet pakket helt ned, så der kunne blive gjort rent inden Lene skulle opereres.´

Den sidste nat på Byvangs Alle var ret ”uinteressant”, idet Lene var blevet opereret i hånden om morgenen og derved ikke kunne lave noget. Dann gik hele dagen og aftenen og gjorde rent, så vi kunne få gjort klar til overdragelsen af huset.

Det der var den sidste nat på Byvangs Alle var også den sidste nat med vores gamle seng. En seng der har været med Dann siden han var 16. Sengen er for stor til, at den kan komme op af trappen til soveværelset i vores nye hus. Derfor måtte den ”aflives” til fordel for en ny model.

På samme tid er det vemodigt og glædeligt at have den sidste nat på Byvangs Alle.  Vemodigt fordi vi har haft det rigtig godt, mens vi har boet der. Glædeligt da vi glæder os utroligt meget over det nye sted, vi skal bo.

For at mindes Byvangs Alle har vi lagt nogle billeder ud på nettet af hvordan en tom udgave af vores lejlighed så ud, da vi flyttede ind i den (og den ligner sig selv nu).

/Lene & Dann

One thought on “Sidste nat på Byvangs Alle

Der er lukket for kommentarer.