Huset er færdigt!

Efter at have modtaget beskeden om at overtagelsesdagen for vores hus var udskudt til den 15. august har vi forsøgt at få fat i sælger. Vi har skrevet et utal af breve til sælgers advokat, men desværre uden svar.

I starten af denne uge undersøgte vi med vores advokat hvilke muligheder vi havde på overtagelsesdagen hvis sælger ikke kom med nøglerne. Vi var blandt andet inde på om vi kunne hyre en låsesmed da det jo fra overtagelsesdagen er vores ejendom (det mente vores advokat ikke var muligt).

Indtil det modsatte var bevidst antog vi dog at huset blev færdigt som lovet idet vi ikke havde modtaget en skrivelse om det modsatte. For at få ”syn for sagen” tog vi i lørdags ud på byggepladsen og snakkede med et par venlige håndværkere der fortalte at så vidt de vidste så blev huset færdigt til overtagelsesdagen. Det glædede os meget, men vi ville nu gerne have en bekræftelse. Derfor skrev vi til vores ejendomsmægler for at få hjælp til at få information om hvordan vi skulle få nøglen (når nu sælgers advokat ikke ville svare).

Tirsdag aften tog Dann ud for at besøge huset. Her mødte han helt tilfældigvis vores nye naboer. De havde nøjagtig samme oplevelse som os med manglende svar fra sælger samt ikke mindst en flyttet overtagelsesdato fra 1. august til 15. august. Vores nye nabo havde fundet et mobilnummer til en der kunne hjælpe os med at få nøglen.

Dagen efter fik Lene fat i ejendomsmægleren pr. telefon og fik det samme nummer udleveret. Vi kimede det ned men uden held. Lidt senere onsdag fik vi besked på at nummeret var forkert men fik et andet oplyst. Her var der heller ikke nogen der svarede men Dann lagde en besked.

Onsdag eftermiddag ringede vores nye nabo og fortalte at de havde fået kontakt til sælger og at de havde fået besked på at husene ville være færdige og klar til overlevering fredag klokken 12. Den besked lettede naturligvis meget da vi så havde vished for at huset blev færdigt til tiden.

Onsdag aften ringede vi derfor til ham der skal hjælpe os med gennemgangen af huset og fortalte at huset var klart fredag klokken 12.

Torsdag morgen ringede ham der skulle give os nøglerne og flyttede overtagelsestidspunktet til 13:30 i stedet for 12:00. Vi ringede straks til ham der skal hjælpe os med gennemgangen af huset og fortalte at overtagelsestidspunktet nu var udskudt. Det gav lidt problemer for ham, men han kunne heldigvis stadig deltage.

Derfor har vi nu en rigtig god tro på at flytningen nu kan starte (faktisk er den lidt startet, men mere herom i et senere indlæg) om kort tid samt ikke mindst at vi får nøglerne senere i dag. Det bliver super spændende!

Vi mangler stadig at modtage et underskrevet skøde, men da vi har en underskrevet købsaftale så er skødet mere en formalitet end noget andet. Det væsentlige i handlen er købsaftalen og den er heldigvis på plads.

Om huset i virkeligheden er helt færdigt eller kun delvist vil vise sig på overtagelsesdagen (i dag) hvor vi har aftalt en gennemgang af huset for fejl og mangler. Vi håber på det bedste.

Vi glæder os super meget til i dag!

One thought on “Huset er færdigt!

Der er lukket for kommentarer.