En hyggelig søndag

I søndags havde vi en rigtig hyggelig dag hvor der var noget for enhver smag. Dagen startede som de fleste andre søndage. Hjemme hos os betyder det at vi sov længe. Da vi stod op blev tiden for Dann brugt til at læse lidt i en bog. Lene så selvfølgelig Tour de France hele dagen.

Da Tour de France var slut fandt vi ud af at det kunne være hyggeligt at køre en tur ud til stranden. Derfor kørte vi ud til Varna hvor vi parkerede og herefter gik en tur langs stranden den ene vej og gennem skoven på vej tilbage. Det var en rigtig hyggelig tur, der kun mistede lidt værdi af den sorte røg der var inde over Århus på grund af branden på havnen.

Da vi satte os i bilen for at køre hjem snakkede vi (nok mest Dann) om at købe en softice. På grund af røgen havde vi ikke lyst til at køre end til lystbådehavnen. Derfor snakkede vi om at køre ind i midtbyen og købe en softice hos Sukkerstokken.

Mens vi snakkede om isen kom vi til at snakke om at vi kunne tage i biografen. Lene ville meget gerne se Hancock. Som sagt så gjort. Vi kørte hjem forbi for at hente et gavekort til biografen. Derfra ind i byen hvor vi fik vores is. Efter isen var det så i biografen for at se filmen. Filmen var ret anderledes end vi havde forventet, men stadig god. Hvor var det altså længe siden vi sidst har været i biografen. Det var en god oplevelse.

Da vi kom hjem var det tid til aftensmad (selvom det blev lidt sent klokken 23:30).

Alt i alt havde vi en super hyggelig søndag med en tur til stranden, Tour de France i fjernsynet (til dem der kan li’ det), hyggelæsning i en bog (til dem der kan li’ det) samt en tur i biografen. Rigtig hyggeligt sådan at have en spontan “os” dag hvor der er plads til at være sig selv og være sammen på samme tid.

/Lene & Dann